Cevap: Eşim beni aldatıyor
bu konu hakkında acil bilgi almam lazım cünki bu durumu benim bildigimi sanıyor iki gündür agzını bıcak acmıyor ben hergün durup dururken aşkım bitanem cok tatlısın derdi şimdi bişey de demiyor kendine zarar verecek diye korkuyorum bilgilerinize ihtiyacım var cok acil
Oturup iki medeni insan gibi konuşma şansınız varsa konuşun, durumu izah edin ve izahat beklediğinizi söyleyin. Kavga etmeyin. Uzlaşabilirseniz ortaya iki seçenek çıkacaktır: Ya evliliğinizi bitirmek ya da birşeylere devam edebilmek. Yapabilirseniz evliliğinize devam edecek karşılıklı adımları atın. Ancak devam edilemeyecekse boşanma seçeneğini masaya yatırın. Olmuyorsa boşanılmalı, zor ama boşanmak hayatın sonu değil bunu kabul etmeli.
Evet oturup konuşmanız tavsiye olunur.
Siz erkekmisiniz bayanmısınız acaba eşim deyip durmuşsunuz anlamadım erkekseniz çocuğunuzun annesinde kalma ihtimali yüksektir ondan dedim.
ben erkegim bu evliligin devam edebilme sansı yok cünki ben son bir şans daha verdim eşime daha önce de böyle bişey basımıza geldi cocugum için katlandım annesinin evine gitti 3 ay ayrı kaldık ve pişman oldugunu söyledi sans verdim beraber şehir degiştirdik 2 senedir bursa da yasıyoruz ama ne yazıkkii yine yanlış yaptı karsıma alıp konusacagım konuşmaları duydum deyim sonra inkar ederse telefon kayıtları gösterecegim yine inkar gelirse yapacak birşey kalmıyor allah sonumuzu hayır etsin