İkinci kez Alkollü araç kullanmaktan yakalanmak ve Denetimli Serbestlik
Merhabalar Saygıdeğer Hukuki.net üyeleri
19/08/2013 tarihinde ikinci kez alkollü araç kullanmaktan dolayı Trafik polisleri tarafından yakalandım. Bir önceki yakalanmam da ondan bir hafta önceydi. İlk yakalanmamda para cezası uyguladılar ve ehliyetime 6 ay süre ile el koydular. İkinci kez yakalanmamda yani 19/08/2013 tarihinde gerçekleşen olayda para cezası ve ehliyete 2 yıl süre ile el koyma cezası ayrıca ruhsat sahibinede 1407 TL (yanlış hatırlamıyorsam) para cezası uyguladılar. 23 Ocak 2013 tarihinde uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmaktan yakalanmıştım. Uyuşturucu mahkemesi sonlandı ve üniversite eğitimimi tamamlayana kadar ertelendi sayıldı. (Yurt dışında okuduğum için - KKTC)
Merak ettiğim, Uyuşturucudan aldığım ceza bana infaz olarak mı yansıdı ? Eğer infaz olarak yansıdıysa Avukatımla görüştüm GBT'n temiz ise bir sıkıntın olmaz. Değilse hapis cezası alabilirsin dedi.
http://img560.imageshack.us/img560/8598/2vvu.jpg
Eve gelen kağıt budur. İkinci kez yakalandım ve uyuşturucudan cezam var. Sonuç en kötü ve en iyi ne olur ?
Saygılarımla.
Cevap: İkinci kez Alkollü araç kullanmaktan yakalanmak ve Denetimli Serbestlik
Trafikte alkol ve uyuşturucu madde alarak dolaşanlar yaygın tabirle "trafik canavarı" veya daha doğrusu "potansiyel ocak söndüren". Bu nedenle umarım kimsenin canını yakmadan önce gerekli cezayı alırsınız.
Kişisel birşey değil. Kusura bakmayın.
Alıntı:
Jilet rumuzlu üyeden alıntı
Trafikte alkol ve uyuşturucu madde alarak dolaşanlar yaygın tabirle "trafik canavarı" veya daha doğrusu "potansiyel ocak söndüren". Bu nedenle umarım kimsenin canını yakmadan önce gerekli cezayı alırsınız.
Kişisel birşey değil. Kusura bakmayın.
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Gecmıs olsun. Allah yardımcınız olsun.