TÜKETİCİ H.H. KAZANDIM.iCRA UYGULAMASI YAPILDI AMA YASAL FAİZİNİ BANKA ÖDEMEDİ.
Tüketici Sorunları Hakem Heyeti’ne açmış olduğum davayı kazanmış bulunuyorum. Bunun uygulanması için bankadan yasal faiziyle birlikte icra yoluyla ödenmesi için talepte bulundum. Fakat banka tarafından bana yapılan ödemede dosya masrafı ve icra dosya masraf parası oldu. 3 yıl önce yapmış olduğum yapılandırmanın yasal faizi tarafıma ödenmemiştir. Bu konuda ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olur musunuz…
temiz60@gmail.com
Cevap: TÜKETİCİ H.H. KAZANDIM.iCRA UYGULAMASI YAPILDI AMA YASAL FAİZİNİ BANKA ÖDEMEDİ.
Alıntı:
borenpek rumuzlu üyeden alıntı
Tüketici Sorunları Hakem Heyeti’ne açmış olduğum davayı kazanmış bulunuyorum. Bunun uygulanması için bankadan yasal faiziyle birlikte icra yoluyla ödenmesi için talepte bulundum. Fakat banka tarafından bana yapılan ödemede dosya masrafı ve icra dosya masraf parası oldu. 3 yıl önce yapmış olduğum yapılandırmanın yasal faizi tarafıma ödenmemiştir. Bu konuda ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olur musunuz…
temiz60@gmail.com
Benim ögrenmek istedigim bu dosya masrafı ıhtıyac kredısı ıcınmı nasıl bır yol ızlemelıyım bılgı verırsenız sevınırım
Cevap: TÜKETİCİ H.H. KAZANDIM.iCRA UYGULAMASI YAPILDI AMA YASAL FAİZİNİ BANKA ÖDEMEDİ.
İcra müdürlüğünden önce dosyaya kapak hesabı yaptırdıktan sonra borçlu bankaya bakiye borç muhtırası çıkartmalısınız. (Takip talebinde takip öncesi yasal faizi talep ettiğinizi düşünerek yazdım, faiz talebiniz yoksa alamazsınız zaten.)