Twitter üzerinden karşılıklı tahkir
peki ya twitter üzerinden karşılıklı tahkirin sonucu ne olur sayın avukat bey ?
Bakan' a bunu yazıyor
"Sizin 1979 da mezun olduğunuz okulda 1964 de ilk müdrlüğüğüme başlamıştım."
ve böyle insanların gıcığıma gitmesi nedeniyle
" sizden değil m.yardimcisi , okul aile bilirliği aday adayi bile olmaz."
diye cevap veriyorum
Kişi bana böyle cevap veriyor
" Ne demek müdür yardımcılığı.Ben 1964senesinde Van Alpaslan Öğ.Okulu müdürlüğüne atandım.Siz ozaman altınıza.."
altınıza ediyordunuz diye ima ederek bel altı küfür edip beni tahrik ediyor
Bende ona
" müdür olmuşsun fakat adam olamamişsin ." diyerek cevap verdim
birisinin etiketleyerek "xxx beye ulaşmak mümkün değil.Size sorayım bari:temelinde laiklik ve armoni olmayan siyasetin ucunda demokrasi olur mu? " diye bana sordu
bende
"sana demokrasi nedir sözünü açıklayan hocanın ben .. az kitap oku demokrasi neymiş öğren gotu basi acmak degil demokrasi..." diyerek cevap verdim
o
"Sen herhalde kasabın bıçağını yalayan gamsızlardansın.Öyle kal " diyerek cevap verdi ve burada bana öküz diyerek gene tahrik etti
ben
"ya kivirma kakat bu ülkenin insanlarinin haklarini yillarca siz somurduz simdiki hukumet ise sizin yediginiz b.ku düzeltiyor."
diye cevap verdim
o
"Bana demokasinin ne olduğunu İtalyanın büyük demokratı Kont Kavur(Cavour)öğretti.Senin Kerizmatiklerin bunları bilirmı?"
diyerek bana ve cevremdeki örnek aldığım kişilere keriz diyerek tahrik etti
ben kişiye
"ķörle yatmişsin şaşi kalkmişsin apaçik belli elin gevurundan demokrasiyi ogrenecek kadar düşmedim filistinde olanlari goruyorz" diyerek biraz insafa gelmesini istedim
kişi de bana "Filistinde demokrasi mi var?" diye cevap verdi
"Elin gavuru diyorsan esaslı bir iş yap:Maide/51 e uy!" diye tekrar cevap verdi
ve araştırdım maide /51 de ne yazıyor diye
yazan gevur kişileri kendinizle dost edinmeyin diye uyarıyor.
bende cevap verdim
"ulan akilsiz benim gevur dostum yok senin var neyden bahsediyorsun sen beynin şase yapiyo heraldeustuaçikyadin dersiveriyo" diyerek
Daha sonra TÜRBANLI Olan anneme " Sevgili Furkan, yanındaki hanımefendinin bir kemik testini yaptırsana. Korkarım 60 ına varmadan küt olacak (güneşsizlikten) " diyerek cevap verdi
türbanlı diye eli yüzü başı güneş alamıyor diye sırf küt kalmamak için senin bu lafın için dinden mi çıksın diye düşündüm ve sinirlendim kişiye şu cevabı verdim
"sanane lan picin olu sana tasasimi dustu iste siyaset ve demokrasiden bahseden çakmakemalzmcileri zoru gorunce gotu basi ayri oynuyor.." diyerek cevap verdim
daha sonra " keltoş :D gunes alanlari goruyoruz sabiha gokcen havaalani oluyor bknz:" diye cevap verdim
kişi birsiine "çocuğu olduğu için allah herkeze senin gibi anne nasip etsin" diye tweet atmış
bende kendisine "ya kakat sen allah kitaptamı bilirdin gözlerimi yaşartıyorsun bak "diyip cevap verdim aradan 1 ay sonra kişi
"Furkan seni savcılığa verdim. Yakında bir davet alırsın." diyerek cevap verdi
bundan ne çıkar değerli forum halkı ve yönetimi
buradan kim haklı kim haksız düşünce belirtmek için açılmadımı bu twitter denilen platform ?
Cevap: Twitter üzerinden karşılıklı tahkir
Davetiye alırsanız siz de şikayette bulunun ikinizin de defterini dürüp bi kenara koysunlar :)
yani işin sonu ikimiz içinde iyi olmaz diyorsunuz
peki sicil ' e işleme gibi şeyler olurmu bu gibi şeylerden ilerde kpss ye gireceğim sıkıntı yaratırmı
Alıntı:
furkanbildik rumuzlu üyeden alıntı
yani işin sonu ikimiz içinde iyi olmaz diyorsunuz
peki sicil ' e işleme gibi şeyler olurmu bu gibi şeylerden ilerde kpss ye gireceğim sıkıntı yaratırmı
beni duyan varmı ? :)