Teleservice Para İadesi Kararını Kaç Gün İçerisinde Yapmak Zorunda
31.10.2013 tarihinde Teleservice-Ankara'ya göndermiş olduğum telefonuma 12.11.2013 tarihinde "Para İadesi Yapılacaktır" kararı verildi.(Yani servis verdi bu kararı.)Sonra telefonum 18.11.2013 tarihinde İstanbul-Teleservice gitti.İstanbul Teleservice'e İban bilgilerimi verdim.Ve şu an ücret iadesi beklemekteyim.Bu konu ile ilgili 2 sorum var.
1-Ücret iadesi kaç gün içinde yapılmak zorunda?
2-Eğer bir süre varsa iade için bu süre telefonumu gönderdiğim tarihten itibaren mi yoksa iade kararı verilen tarihten sonra mı işlemeye başlar.
Teşekkürler...
Cevap: Teleservice Para İadesi Kararını Kaç Gün İçerisinde Yapmak Zorunda
Kendilerine sordunuz mu ne zaman yatacak param diye?
Normal bir şirketin hantallığı göz önüne alındığında birkaç hafta sürer ödeme yapılması.
Yoğunluğa bağlı olarak herhangi bir süre veremeyiz diyorlar.Üretici firma(Motorola) ile de görüştüm onlarda süre veremiyor. en erken 6 gün en geç verdiğimiz 70 gün diyorlar.Süre kriteri neye göre belirleniyor diye sordugumda hiçbir kriter yokmuş.
18.11.2013 tarihinde ücret iadesi için üst servise kaydı yapılan (Telefonu ilk gönderdiğim tarih 31.10.2013) telefonumun parasını 11.12.2013 tarihi itibariyle aldım.Güzel bir duygu darısı bekleyen arkadaşlara.
iyi günler ücret iadesini kaç günde aldın.ben tüketici heyeti gelen kağıdı ayın 15.12.2016 acaba teleservice'den ücret iademi kaç günde alırım bir yorum alabilirim.sizce.
iyi günler Tüketici hakem heyeti kararını 15.12.2016da alıp hemen gönderdım.ve o günden beri ne arayan oldu ne ücret ödemesi yapan oldu.acaba ücretin iadesi kaç günde olur ve Teleservice ödeme günleri falan mı var.? 18.01.2016 oldu hala ses sefa çıkmadıda.Teleservice ulaşabileceğim bir numara yok mu.
Google'da teleservice yazdığınızda çıkan numaralardan ulaşamıyor musunuz?
hayır.otomatiğe bağlamışlar boşa.otomatik ssonra kapatıyoren son htc ye ulaştım onlarda birşey bilmıyor 35 gün oldu hala ödeme falan yok.servise gidiyorum.ilgilenen yok.adamlar bağırıp çağırıyor.paramızla rezil oldum valla.