Anlaşmalı Boşanma'da Nafaka Indirim
Anlaşmalı Boşanma'da Nafaka Indirim talep etmek istiyorum..
eski eşimle anlaşmalı olarak boşandık mal beyanında ve diğer konularda bi beyanda bulunmadım yani her şey sözlü olarak konuşuldu , çünkü hala evliliğimi kurtarabilirmiyim ümidi vardı çünkü ortada bir yavrumuz var.. Evlilik kurumuna yürekden saygı duyan , kutsal değerlere sahip bir beyim.
devlet memuruyum..bana vaadlerini yerine getirmediği gibi , boşandıktan sonra tehditler , küfürler , paronayak hareketler sergileyerek , kendine hayret ettirdi , dilimi ısırarak yapılanlara sabretmeye çalışırken üzerine polise vermeler , tehdit etmeler.. Bir erkek olarak kadına şiddete karşı biriyim , istesem istediğimi de yapabilirim ama şaşırtıcı olan şudur ki 3,5 yılllık evlilikde bu kadar düşmanca davranılması...
araba aldık ve kredisini ben ödüyorum 1000 tl... kendisine çocuğumuz için arabamı verdim karda kışda kalmasın diye düşünerek , fakat o tutup arabamı yok pahasına sattı !
kira ödüyorum fatura falan derken maaş bitiyor nafakada 500 tl ödüyorum..şubat ayında kısa dönem askere gitme durumum söz konusu. bu durumda askerde olacağım için ödeyemediğim nafakaları faizi ile talebi edebilir mi ?
iyi niyetli oluşum , insanlığımdan , ama şu vakite kadar iyi niyetimin suistimal edildiğini , nankörce hareket edildiğini düşünüyorum.
şu vakitten sonra ne tür bir dava açabilirim ?
Cevap: Anlaşmalı Boşanma'da Nafaka Indirim
konu hakkında bilgili üyelerimizin fikirlerine ihtiyacım var..
Cevap: Anlaşmalı Boşanma'da Nafaka Indirim
Yazdıklarım şahsi fikirlerim
Öncelikle ALLAH yardımcın olsun çok zor bir dönemden geçiyorsun.Bildiğim kadarı ile askerlik de nafaka ödemiyorsun ve faiz de olmuyor.Anlaşma ne ise odur anlaşma yapıldıktan sonra nafaka indirim i olmaz.Mahkeme kararını temyiz süresi geçmedi ise temyiz edersin ama pek değişmez.Hakaret ve tehditlerini kaydet kesinlikle sana faydası olacaktır.