Alışveris sitesi üzerinden dolandırıldım
öncelikle herkese iyi geceler basımdan gecen olayı kısaca anlatım sahibinden.com sitesine papagan ilanı verdim siteden ücretli hayvan satısı yasak oldugu için ücretsiz diye yazdım herkes o şekilde yapıyor zaten.Bir kişi aradı iphone ile takas edermisin dedi olur dedim ben otobüse verim sende kargoya ver kardesim dedim tmm dedi otobüse verdim o simdi vericem işyerindeyim falan kusu alanakadar oyaladı beni kusu söföre sordum canlı tesllim etmişler 7 saatlik yol bişey olmaz zaten adam ertesi gün msj attı sabah kalktıgımda kus ölmüş kardesim ben ne telefonu yollum diye bariz üzerine yatıyo benim merak ettiğim hukiki bir hakkım olurmu sikayetci olsam elimde birtek kısa msj lar var!
Cevap: Alışveris sitesi üzerinden dolandırıldım
Zaten yasa dışı bir iş yaptığınızı söylüyorsunuz. Ayrıca elinizde delil yok. Kuşun ölmediğini ispat edemezsiniz. Ortada bir dolandırma yok ki kendi elinizle kuşu yollamışsınız. Bu tüm ihtimali göz önüne almışsınız demektir. Bana kalırsa bunla hiçbir hak talep edemezsiniz. Elinizde yeterli veri olmadığı gibi bir de yasal bir iş olmadığı ortada.
Kuşu hediye ettiniz ve öldü bunla da kimseyi suçlayamazsınız. Yok hediye etmedim derseniz de suçmuş.
Cevap: Alışveris sitesi üzerinden dolandırıldım
ilginiz için teşekkürederim ama elimde msj lar var kuşu gönder teli yollum diye bi işe yaramazmı diyosunuz?