Atm den para cekerken 200 tl zamanında alamadığım için parayı geri aldı ve banka parayı 15 gündür geri vermiyor
kayınvalidem yurt dışında emekli ve banka kartı yurt dışı ben her ay maaşını türkiyede ikamet ettiği için buradan çekiyorum 14 kasımda müşterisi olduğum bir bankanın atm sinden parayı çekerken 200 tl yi geri aldı ve ben parayı çekmiş gibi dekont verdi hemen işetişim merkezini aradım durumu anlattım ertesi gün şubeye gittim şube paraya el koyduk para bizde dedi bende karttaki hesaba iadesini istedim ayrıca kayınvaldeyle dilekçe yazıp kart ve dekont kimlik fotokopisi verdik bankaya banka 13 gündür para iadesi yapmıyor kartın bağlı olduğu banka ancak parayı geri isteyebilir diyor kayuınvaldem daha yeni geldi ve 2 sene sonra gidecek yurt dışına orada ıslak imza ve kendisinin dilekçe vermesi gerekir buda şimdilik mümkün deyil ne yapabiliriz atm de yapılan hata işlem para sıkışması da benim bildiğim 3 iş günü para işlem yapılan karta iade oluyor bu cin işkencesine döndü bankanın yaptığı bana bir akıl verebilirseniz sevinirim saygılar
Cevap: atm den para cekerken 200 tl zamanında alamadığım için parayı geri aldı ve banka parayı 15 gündür geri vermiyor
arkadaşlar sorunu çözdüm yurt dışı bankayı arayıp durumu anlattım parayı geri isteyecekler ancak buradaki banka canımı cok sıktı bu para acil hastaya lazım olsa hasta şimdi çoktan ölmüştü