Cevap: Belediye Tapu Vermiyor
Belediyenin neden tapu veremediğini (tapuyu tapu müdürlüğü verir) anlayamadım. Bunun gerekçesini sorun. Avukatızdan yardım almadan sakın bir belge imzalamayın. Ayrıca 1719/280000 demek 1719 metrekare demek değildir. Arsanın yüzölçümü ne kadarsa onun 280000 te 1719 'udur. Yani 280000 e bölüp, 1719 ile çarparsanız hissenize düşen alanı bulabilirsiniz.
Cevap: Belediye Tapu Vermiyor
Alıntı:
illegal rumuzlu üyeden alıntı
Belediyenin neden tapu veremediğini (tapuyu tapu müdürlüğü verir) anlayamadım. Bunun gerekçesini sorun. Avukatızdan yardım almadan sakın bir belge imzalamayın. Ayrıca 1719/280000 demek 1719 metrekare demek değildir. Arsanın yüzölçümü ne kadarsa onun 280000 te 1719 'udur. Yani 280000 e bölüp, 1719 ile çarparsanız hissenize düşen alanı bulabilirsiniz.
ilginiz için sağolun
yanlış ifade etmişim evet tapu müdürlüğü,zaten ben oraya gitmiştim
bu hisse kısmında eminiz dimi hocam toplam toplam yüz ölçümünü hisse bilgilerindeki paydaya bölüyoruz sonra pay ile çarpıyoruz,bu şekilde olursa bana burdan 86 metrekarelik bir alan çıkıyor
pazartesi günü avukat ile görüşmeye gideceğim o zaman kendisi beni yönlendirir artık tapuyu almak için gerekeni yaparız beraber,benim üstüme 3 arsa gözüküyor e-devlet üzerinde bu şekilde dediğiniz hesaplama ile bakınca 400 metre karelik toplam bir hissem oluyor,tapudaki görevli bana bunları söylemedi sadece bişeyleri imzalamam için uzattı yanaşmadım ben çünkü bana söylediği pay çok çok azdı.
yardımınız için tekrar teşekkürler