Cocugun nitelikli cİnsel İŞtİsmari basİt İstİsmari
Selamun aleykum arkadaslar ilk defa yaziyorum yanlis bisey yapiyorsam kusura bakmayin
basimdan gecen bir olayi anlatmak istiyorum
bundan 3 yil once 2 kiz evden kaciyor ve bu kiz benim sevgilim telefondan surekli agliyordu neyin var diordum cvp vermiyordu kacmis yanima geldi senin olmaya geldim dedi megerse daha once 2 defa tecavuze ugramis dunyam yikildi gittik polise anlattik sonra tecavuz edenle ben sanik olarak yargilaniyoruz adli tip raporu psikoljik raporu derken hersey geldi raporda kizin verdigi ifade oneme alinir dior ve psikolojisi bozulmus yaziyor ve tecavuz eden den yana bozulmus yaziyor benden dolayi olmadigi yaziyor ben bsiey yapmadim ki bozulsun sonra tum deliller topalniyor savci mutalasini verdi oglan tehtitle tecavuz organ sokma bir suru sey saydi maddelerden ceza almasini istiyorum dedibenim ise beratimi istedi mutalasinda sizce beraat edermiyim bir suc islemedim rapordada yazdigini soledim
Cevap: Cocugun nitelikli cİnsel İŞtİsmari basİt İstİsmari
Biraz daha düzgün anlatabilseniz. Kızın yaşı kaç bari onu yazsaydınız. Ayrıca kız sizin için bana tecavüz etti diye şikayet etmiş mi?
Cevap: Cocugun nitelikli cİnsel İŞtİsmari basİt İstİsmari
kızın yası 15 hayır kız ömer bana yardım ettı dıor bana polıse gıtmemızı onlara anlatmamızı soledı dıyor ben ayrı odada kaldım dıor olede oldu yanı o ayrı ben ayrı odada