Cevap: Kelepçeleme ile ilgili
Peki sizi polis merkezine götürmediler mi? Öğrenci olduğunuzu ispatladınız mı? Herhangi bir tutanak tutuldu mu?
Bu tip yasadışı polis uygulamalarını Emniyet Genel Müdürlüğüne şikayet edebilirsiniz.
götürdüler tutanak tutuldu ama beni kamuya açık alanda o şekilde götürülmesi zoruma gitti ispatladım dedim gidelim beraber alalım belgeyi dedim beni alakadar etmez dedi bende bimere konuyu yazdım bana zararı olur mu durumun ? niye bimere şikayet ediyorsun gibisinden
bimer'e şikayetin zararı olacağını sanmıyorum, onların yaptığı şikayetinizi uygun gördükleri (uygun olan değil! ) bir yere havale etmek. Örneğin benim e-devlet bilgi işlem sistemindeki bir kodlama hatasını bildiren şikayetimi bulunduğum ilçenin kaymakamlığına yollamışlardı. Kaymakamlıktaki elemanlar da nasıl çözeceğiz diye kafayı yiyeceklerdi :)
Siz, ek-10 belgesini alıp şubeye götürmeliydiniz. Bunu yapmadınız sanıyorum. Bunu yapmadığınız için bu sonuç meydana geldi.
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
bimer'e şikayetin zararı olacağını sanmıyorum, onların yaptığı şikayetinizi uygun gördükleri (uygun olan değil! ) bir yere havale etmek. Örneğin benim e-devlet bilgi işlem sistemindeki bir kodlama hatasını bildiren şikayetimi bulunduğum ilçenin kaymakamlığına yollamışlardı. Kaymakamlıktaki elemanlar da nasıl çözeceğiz diye kafayı yiyeceklerdi :)
Siz, ek-10 belgesini alıp şubeye götürmeliydiniz. Bunu yapmadınız sanıyorum. Bunu yapmadığınız için bu sonuç meydana geldi.
haberim yoktu ki okul yapıyor zannediyordum yoksa kaçacak olsam emniyetin içine kendi isteğimle neden gelim zoruma giden herkesin içinde kelepçeleyip arabaya bindikten on dakia sonra geri serbest bırakcağız lafını eden polisden dolayı geri çıkarılması madem çıakracaksın neden insanların içinde takıyorsun bana suçluyum gibi demi