Gerekçeli karar verildi Ağir ceza mahkemesi
Merhabalar agri dogubeyazit ta askeri gorevimi yapmakta bulunmaktayim kisitli imkanlar ile buraya ulasip telefondan baglaniyorum sorunum icin dogru kategoriye acmisimdir ins konuyu
Ben izindeyken 4. Agir ceza mahkemesine ciktim mutakiben bana bir sure verdiler o sure icinde karsi tarafn maddi magduriyetini ptt ile adresine gonderip dekontu dosyama ekletmemi soylediler bende verilen gune kadar parayi yolladim ve dekontu gonderdim dosyama eklettirdim e-devletten sonuca baktim gerekceli karar verildi yaziyor pek anlayamadim bu karar be olabilir ceza mi aldim acaba askerde oldugum icin ogrenemiyorum bunu bilgili kisilerden asker kardesinizi aydinlatmanizi rica ediyorum ben bana soylenileni yaptim dekontuda kendim gotrmesem de ejlettim dosyama sizce durum nedir?
Cevap: Gerekçeli karar verildi Ağir ceza mahkemesi
Mahkeme nihai karara varmış anladığım kadarıyla, karara bir şekilde ulaşırsanız içeriğini öğrenebilirsiniz dava konusu nedir bilmiyorum ama bazen mağdurun zararını giderdiğinizde beraat edebilirsiniz ya da hafifletici sebep ile hakkınızda verilen ceza ertelenebiliyor.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Mahkeme nihai karara varmış anladığım kadarıyla, karara bir şekilde ulaşırsanız içeriğini öğrenebilirsiniz dava konusu nedir bilmiyorum ama bazen mağdurun zararını giderdiğinizde beraat edebilirsiniz ya da hafifletici sebep ile hakkınızda verilen ceza ertelenebiliyor.
Gerekceli kararda hersey olabilir yani beraat ertelenme vs dogrumu anladim
Evet, size mağdurun zararını gidermeniz söylenmişse siz de yerine getirmişseniz daha da endişe edecek bir şey kaldığını sanmıyorum.
Mahkemesine bir dilekçe yazarak, askerlik adresinizi verin ve bu adrese de tebligat yapılmasını talep edin. Karar bu şekilde elinize geçer.