Cevap: Başımda bir iftira var
Tüm harfleri büyük yazdığınızdan sistem tümünü küçük harfe çevirmiş. Bu sırada İ,Ş,Ğ gibi harfler büyük kalıyor. Cümleleriniz düzensiz; özne bile anlaşılmıyor çok zaman. Noktalama işaretleri de yok. Dolayısı ile bir miktar okuyup "burada ne demek istemiş acaba" diye üzerinde çalışma yapmak gerekiyor. Yarıya kadar geldim ama henüz olayın özüne de gelemedik. Umarım bütün bunlarla baş edip onlayı anlayıp cevap veren biri çıkar. Geçmiş olsun.
insallah kafama cok takıyorum yalan yere top altın gtmeyelımde :D
Hakkınızda ciddi bir iddia ile dava açılmış her türlü şüpheden uzak kesin delillerle karar verilmesi gerekir avukatınız gerekeni yapacaktır yapmalıdır davayı sıkı takip etmelisiniz diyecek başka bir şey yok.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Hakkınızda ciddi bir iddia ile dava açılmış her türlü şüpheden uzak kesin delillerle karar verilmesi gerekir avukatınız gerekeni yapacaktır yapmalıdır davayı sıkı takip etmelisiniz diyecek başka bir şey yok.
peki sonuc ne olur CMK dan atanmıs olan avukatın bana yuzde 1 ceza almama oranın var bu konularda demesi ? kendıme Avukatmmı tutmalıyım ssonuc ne olur bırazdaha konuyu acabilirmisiniz engin bey biraz daha bılgılendırebılırmısınız ?
Sonucu lehinize aleyhinize delillerle savunmanıza ve nihayetinde mahkemenin takdirine bağlıdır ceza alacağınıza önce kendi inanmış bir müdafiyi değiştirmenin yararlı olacağını düşünüyorum şahsen anlattıklarınızdan karşı tarafınızın aleyhinize kayda değer bir delili olmadığını anlıyorum bu durumda ceza almama ihtimalinizin daha yüksek olması gerektiğine inanıyorum.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Sonucu lehinize aleyhinize delillerle savunmanıza ve nihayetinde mahkemenin takdirine bağlıdır ceza alacağınıza önce kendi inanmış bir müdafiyi değiştirmenin yararlı olacağını düşünüyorum şahsen anlattıklarınızdan karşı tarafınızın aleyhinize kayda değer bir delili olmadığını anlıyorum bu durumda ceza almama ihtimalinizin daha yüksek olması gerektiğine inanıyorum.
Engin bey cok tesekkur ederim yardımcı oldugunuz ıcın sizin gibi avukatlara ıhtıyacı var bu ınsanların :) Elinde birsey yok olamazda zaten olmayan bırseyın ne kayde deger delili olabilir 3 4 tane yalan ıfade den ıftıradan baska bırsey yok CMK nın atadıgı avukat sanırım benı korkutup baska cıkarlar pesinde olsa gerek dıye dusunuyorum cünkü iftira attıgına dahil sahitlerim var eskı nısanlısı olan kuzenım kız arkadasıma yaptıgı tehtitler ben onun basını yakıcam benım rahatımı nişanımı o bozdu gıbısınden