Merhaba,
Askeri şubeler içinde yer alan kameralarla çekilen görüntüler ne kadar süre saklanmaktadır? Teşekkürler.
Printable View
Merhaba,
Askeri şubeler içinde yer alan kameralarla çekilen görüntüler ne kadar süre saklanmaktadır? Teşekkürler.
Canları kayıtları silmek isteyinceye kadar tutulabilir kayıtlar, neden merak ettiniz ki bunu??
Askerlik şubeleri hangi kanuna tabi bilmiyorum ama Daha önce polis karakolundan görüntüler istemiştik kanuna göre güvenlik kamera sistemlerinin kurulması ve ve en az 30 gün kayıtların saklanması gerekiyor. Valiliklerde emniyete müdürülüklerine bu şekilde talimat veriyor. Emniyet müdürlüğüne söz konusu yerdeki kayıtlar mevcutmu diye sorduğumuzda bu katıtların 30 gün tutulduğunu 30 günden sonra ilk görüntüden ititbaren silmeye başlayıp üzerine takrar kayıt yapıldığı cevabını vermişlerdi.
Cevaplar için çok teşekkür ederim. Küçük bir sorun içindi ama yine de merak etmiştim, sanırım içeride mp3 playerim kayboldu, tabi orada mı kayboldu emin olamadım, çünkü o an çok kalabalıktı, sordursam mı dedim ama sanırım uğraşmaya değmez.