Deepfreeze avukatları internet cafe baskınları
merhaba arkadaşlar ben aslında şahsıma ait değil tüm türkiye genelindeki internet cafeler için buradan yardım önerilerinizi duymak için konuyu açtım.
deepfreze diye bir program var hemen hemen tüm kafeciler kullanıyor lisanssız olarak çoğu web sayfasında ücretsiz ibaresi ile halada aktif indirme linkleri var. tabiki bende bazı sürümlerin ücretsiz olduğunu düşünüyordum çünkü kurulum esnasında şifre falan sormuyor . satın al uyarısı çıkmıyordu.
deepfreze firması nın 3 farklı satıcı firması varmış türkiyede bunlardan bir tanesi
Company:Beyaz Bilgisayar Dan. Hzm. Ltd. Sti. Address:Burhaniye Mah. Doğu Karadeniz Cad. Selvili Evler No:26 / E (Villa 5) Beylerbeyi / Üsküdar, İSTANBUL 34676 Turkey Phone:+90 216 557 72 72Fax:+90 216 422 22 90Email:faronics@beyaz.netWebsite:http://www.beyaz.net/tr/index.html
bu firma yasayı kullanarak mahkemeden arama emri alıp türkiye genelindeki kafelere baskına başlamışdır aylardır tabi bizim haberimiz yoktu başımıza gelene kadar. işyerine polis eşliğinde hatta antalyada kafe çok olduğu için polis memurlarına nasıl ne yapacaklarını öğretmişler avukat gelmemişti . bir bilgisayarımda deepfreze programı vardı tespit edip print screen aldılar sonra çıktı yapıp 2 esnafıda şahit yapıp gittiler. 7 kasımda ifade vermeye geleceksiniz dediler. bugün kahveciler odasından telefon geldi firma avukatları her kafeden 1500tl avukatlık ücreti ve lisansları satın almamız gerektiğini söylemişler. tamam lisansları satın alalım ama 1500tl avukatlık ücreti insaf. gazipaşa baskınlarında tutanak tutulan kafelerden 250 tl avukatlık ücreti alınmış bazı illlerden 500tl bazı illerden 750tl antalyadaki 300 küsür kafeden 1500tl avukat ücreti istiyorlar. avukatlarını aradım durumu dile getirdim bizler 1 saat 1 tl den para kazanmaya çalışıyoruz. lisansları satın alalım ama 1500tl çok para nasıl veririz. diğer illerde 250tl 500tl iken burda neden boyle firma öyle belirlemiş dedi yalan tutturabildiklerine gidiyorlar. bu konuda ne yapabiliriz ne yapmak akıllıca olacakdır bu programın asıl firması ile irtibata geçtim avrupadaki adamlar türkiyedeki yasal işlemleri bilmediklerini. türkiye ofislerinin olmadığını sadece 3 farklı firma ile anlaştıklarını dile getirdiler. bu konu hakkında ne yapabiliriz. tamam bir hata işledik suçluyuz cezamızı çekicez itiraz etmiyoruz ama programı satıp ayrıca 1500tl avukatlık ücreti ve her ile göre farklı fiyatlar 20 pc için 1000 tl lisans ücreti alacaklar . 1500tl de avukatlık ücreti . ödemezsek mahkemeye verecekler mahkemeye çıkarsak kesin suçlusun diyip daha fazla cezalarmı ödemek zorunda kalırız mahkeme uzun süre sürermi.
ve bir hesap yaptım türkiye genelinde 32000 tane internet cafe varmış yasal olarak görünen 750dolar alınsa 24.000.000 dolar para yapıyor toplamında .
Cevap: Deepfreeze avukatları internet cafe baskınları
Anlatımlarınızdan anladığım bu da hukuk eliyle dolandırıcılık olsa gerek
,,,,,,,,,,çünkü kurulum esnasında şifre falan sormuyor . satın al uyarısı çıkmıyordu.
deepfreze firması nın 3 farklı satıcı firması varmış türkiyede bunlardan bir tanesi,,,,
- - - Updated - - -
Anlatımlarınızdan anladığım bu da hukuk eliyle dolandırıcılık olsa gerek
,,,,,,,,,,çünkü kurulum esnasında şifre falan sormuyor . satın al uyarısı çıkmıyordu.
deepfreze firması nın 3 farklı satıcı firması varmış türkiyede bunlardan bir tanesi,,,,