Telefonum Casus Programıyla Takip Ediliyor
Günaydın ;
Savcılığa başvurmadan önce yol gösterme adına yardımcı olursanız memnun olurum..
Cep telefonuma casus programı gibi birşey yüklenmiş kullandığım gsm şirketini aradım böyle birşeyin asla mümkün olmayacağını fakar varsa bir şüphemiz Savcılığa başvurmamız gerektiğini söyledi.
Gelen giden aramalarım ve mesajların içeriklerine dahil görülüyor ve okunuyor. Kimin yaptırdığına dairde emin sayılırım gelen bir kısa mesajı fotoğraflayıp belgelemiş sayılırım lütfen bu konuda yardımcı olun ne tür bir yol izlemeliyim ?
Cevap: Telefonum Casus Programıyla Takip Ediliyor Acil Yardım !
Alıntı:
nrm rumuzlu üyeden alıntı
Gelen giden aramalarım ve mesajların içeriklerine dahil görülüyor ve okunuyor.
Gelen giden aramalarınızı , mesaj içeriklerini kim nerede görebiliyor? Sİz bunların görülebildiğinden nasıl eminsiniz?
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Gelen giden aramalarınızı , mesaj içeriklerini kim nerede görebiliyor? Sİz bunların görülebildiğinden nasıl eminsiniz?
Araştırdım casus diye bir program varmış. Telefonumdaki aksaklıklardanda anladım. Hiç bir mesajı telefondan silemiyorum.
Sildiğimde telefon kilitleniyor hiç bir arama yapamıyorum telefonu açıp kapattığımda sildiğim mesajlar hala yerinde duruyor ancak ozaman kullanabiliyorum telefonu. İnternet üzerinden takip ediyolar tanıdığım birisi yapıyor bunu ve mesajıda duruyor son bir haftadır takip ediyorlarmış.
Bu durumda ne yapabilirim diye merak ediyorum telefonu servise gönderirsem temizlenir fakat tekrarlanır diyede şüpheliyim.
Sanırım telefonu servise götürüp fabrika ayarlarına ayarlanmasını isteyebilirsiniz. Bu akıllı telefonlara virüsler bulaşabilmekte olduğundan, sizin de muzdarip olduğunuz konu virüs diye tahmin ediyorum, gsm şirketi veya hattınız ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Alıntı:
Av.Başak Şahin rumuzlu üyeden alıntı
Sanırım telefonu servise götürüp fabrika ayarlarına ayarlanmasını isteyebilirsiniz. Bu akıllı telefonlara virüsler bulaşabilmekte olduğundan, sizin de muzdarip olduğunuz konu virüs diye tahmin ediyorum, gsm şirketi veya hattınız ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Bende virüs olduğundan şüpheliydim fakat okunduğuna eminim gönderdiğim mesajları harfiyen bana yazmalarının başka bir açıklaması olamaz ki kendileride itiraf etmiş bulundu. Başıma gelene kadar kesinlikle böyle bir duruma ihtimal veremezdim ama neyazıkki böyle bir yazılım var ve farketmeyip takip edilen binlerce kişi olabilir. Ben ne yapabilirim , ne şekilde suç duyurusunda bulunabilirim ? Herkezin başına gelebilir.