Kredi Karti Affi Kanununda Icra Takibindeki Borç Yeniden Yapilandirildiktan Sonra Gönderilen Disiplin Cezasi Infaz Edilirmi Yoksa Bu Ceza Yapilandirilma Olduktan Sonra Dururmu Itiraz Merci Varmidir Teşekkürler
Printable View
Kredi Karti Affi Kanununda Icra Takibindeki Borç Yeniden Yapilandirildiktan Sonra Gönderilen Disiplin Cezasi Infaz Edilirmi Yoksa Bu Ceza Yapilandirilma Olduktan Sonra Dururmu Itiraz Merci Varmidir Teşekkürler
Selamlar.
İlk önce ben hukukçu değilim ama malbeyanı konusundaki forumları sık okuduğumdan, kafamın aldığı kadarını aktarayım.
Bildiğim kadarı ile, mbb dava aşamasında da olsa, kesinleşmişte olsa borcun ödenmesi, yeterli miktarda haczin yapılması vs.. gibi uygun koşularda zaten düşer ve ceza infaz edilmez.
Sizin durumunuzda bence siz borcu ödeme konusunda bir anlaşmaya vardığınıza göre sanırım düşer.
Tekrar belirteyim, bilgim eksik yada yanlış olabilir, hatam varsa zaten avukat beyler/bayanlar düzeltecektir.
Sevgiler.
Cevap Için Teşekkürler Hapis Cezasi Isteyen Avukatla Konuştum Karar Verildiğinden Hapis Cezasi Infaz Edilir Diye Cevap Verdi Anlaşma Metninin Bir Suretini Istersem Dosyaya Koyabilirmisim
Adrese Polis Gelirse Anlaşma Metnini Gösterebilirmisim Diye Cevap Verdi
Ben Sadece Itiraz Mercini öğrenmek Istiyorum Daniştaymi Nasil Itiraz Ederim Avukat Araciliği Ilemi Yoksa Kendimmi Mektupla Olurmu şahsi Başvurumu Yapmam Gerekiyor Gibi Teşekkürler
https://www.hukuki.net/topic.asp?TOPIC_ID=12692
Bu konuda "Aslı Yurtlu" Hanfendinin iletisini okumanızı öneririm.