Trafik kazası sonucu ölüme sebebiyet vermek
Yakın zamanda kendi aracımla bi kaza geçirdim. Kazada Araçdaki kuzenim olay yerinde hayatını kaybetti. Arıza yapmış bir Dodge marka eski kamyonete çarptım. Aracın bi kısmı sağ şeridi gasp ettiğinden, reflektör veya bi uyarıcı olmamasından ötürü karşı taraf suçlu bulunmuştur. Fakat illaki karşı taraf avukat vesaire tutup suçu bana yıkmaya çalışacaktır. Teyzemler şikayetçi değiller benden. Babam illaki ölüme sebebiyet verdiğin için dava açılır sana dedi. Dava açılırsa ne yapmam gerekiyor? Bende avukat tutmalımıyım? Daha önce sicilim temiz adliye yüzü görmedim. Ve Elimizdeki tutanaklarda açık olarak sürücüde kusur bulunamamıştır yazıyor. Ayrıca Alkol 0. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Cevap: Trafik kazası sonucu ölüme sebebiyet vermek.
Cevap: Trafik kazası sonucu ölüme sebebiyet vermek.
Allah rahmet eylesin.
Elbette nasıl iyileşmek için doktora gidiyorsanız, hukuki problemlerin halli içinde bir avukattan yardım almak gereklidir.
Soruya gelince, alınan raporlarda üzerinize atfedilen bir kusur olmazsa bir sıkıntı olmaz. Ancak tali nitelikte kusurunuz olursa, kusurunuzun durumuna göre mahkeme hakkınızda bir karar verecektir. Sabıkalı olmamanız da sizin faydanıza elbette.