Zamanında teslim edilmeyen gayrimenkul
Merhabalar,
Bursa da bir daire satın aldım fakat, 30 ağıustos 2013 de teslim edilmesi gereken daire hala daha tarafıma teslim edilmedi, daireyi bir türlü bitiremediler bugün yarın bugün yarın sallayıp durdular, şuan birkaç eksiği kaldı, Daire için söz verilen yapacaz dedikleri bazı şeyleri yapmadılar yapmayacaklarını söylediler bu şekilde teslim etmek ve teslim evrağı imzalatmak niyetindeler. Ben daire içerisine eşyalarımı koydum eşyaları yerleştirebileceğimi söylediler, girmek istedim eksik de olsa, bu seferde daire tam olarak bitmeden giremiyeceğimi söylediler anahtarları vermediler. Ben şuan bekliyorum tam bitmesini, artı yapı kullanım izin belgesini alamadıkları için abonelikleri üzerime yapmamı istiyorlar şantiye aboneliği olacak tabi dolayısıyla abonelik ücreti de ödeyeceğimiz tutarda yüksek olacak, şuanki bağlı olan su ve elektiriği kullandırmak istemiyorlar. Yapı kullanım izin belgesini ne zaman alacakları da belli değil. Bu konulardaki değerli görüşlerinizi bekliyorum , bu konu gerçekten çok s ıkıcı Allaha havale ettim Müteahhidi...
Saygılarımla
Cevap: Zamanında teslim edilmeyen gayrimenkul
neden kimse cevap yazmıyor