Raporluyken tutanak yazılması
Merhabalar
Rahatsızlığımdan dolayı 24 Ekim Perşembe günü 2 günlük rapor verdi doktor Perşembe ve cuma
İşyeri sorumlusuna aynı gün perşembe günü saat 11:10 geçe rahatsız olduğumu 2 gün raporlu olduğumu ilettim bugün işe gittim bana sana tutanak tutuldu engeç 9'a kadar haber vermen gerekiyordu geç haber verdiğin için tutanak tutuldu dediler
Tutanağı ben görmedim sadece sözle tutanak tutulduğunu söyledi ve raporlu olduğum halde bana tutanak yazmaları haklı bir sebepmi?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Cevap: Raporluyken tutanak yazılması
Tutanağı tutabilirler, haklı-geçerlimidir önemli olan o.
Belirtilen tarih aralığı için raporunuz var ve raporu aldığınız gün bildirmişsiniz sorumluya.
Tutanağı imzalamanız istendiğinde raporlu olduğunuzu belirtirsiniz.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Tutanağı tutabilirler, haklı-geçerlimidir önemli olan o.
Belirtilen tarih aralığı için raporunuz var ve raporu aldığınız gün bildirmişsiniz sorumluya.
Tutanağı imzalamanız istendiğinde raporlu olduğunuzu belirtirsiniz.
İmzalamak zorundamıyım bu durumda? Bu tür tutanaklar bir yıl içinde 3 kere tutulursamı haklarınızı alamadan fesih oluyordu hocam?
Alıntı:
F3ARBoY rumuzlu üyeden alıntı
İmzalamak zorundamıyım bu durumda? Bu tür tutanaklar bir yıl içinde 3 kere tutulursamı haklarınızı alamadan fesih oluyordu hocam?
Tutanağı imzalamazsanız, kabul etmiş olursunuz,
tutanağın altına sebebi de belirterek imzalarsanız, kendinizi korumuş olursunuz.
Tutanak sayısının bir önemi yok, tutanağa konu durum önem teşkil eder fesih için, 20 tutanak ta olsa ,yasal olarak böyle bir tutanak sayısı belirlenmiş değil,
tek tutanakla da sözleşmeniz feshedilebilir duruma göre.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Tutanağı imzalamazsanız, kabul etmiş olursunuz,
tutanağın altına sebebi de belirterek imzalarsanız, kendinizi korumuş olursunuz.
Tutanak sayısının bir önemi yok, tutanağa konu durum önem teşkil eder fesih için, 20 tutanak ta olsa ,yasal olarak böyle bir tutanak sayısı belirlenmiş değil,
tek tutanakla da sözleşmeniz feshedilebilir duruma göre.
Hocam cevaplarınız için teşekkürler beni işten tazminatsız çıkartmak için elinden gelen herşeyi yapıyorlar bu yaşadığım olay hergün başkaları tarafından yapılan şeyler onlara tutanak yazılmıyor rapor alsamda tutanak yazıyor almasamda yazıyor izin alsamda yazıyor bu nasıl iştir anlamadım..