Arkadaşlar yarın duruşmam var asliye ceza mahkemesinde duruşma sırasında yazılı savunma verilebilirmi verilebiliyorsa bunu nasıl talep edicez hakimden bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Printable View
Arkadaşlar yarın duruşmam var asliye ceza mahkemesinde duruşma sırasında yazılı savunma verilebilirmi verilebiliyorsa bunu nasıl talep edicez hakimden bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
İfadenizi verip savunmamı yazılı olarak sunacağım derseniz kafi.
Engin bey Cevap için teşekkür ederim öncelikle. İfademi karakolda verdim duruşma salonunda tam olarak ne yapıcamı anlayamadım orda sözlü olarak savunma yaptıktan sonra yazılı olarakmı vericem yoksa savunmamı yazılı olarak sunacağımı söyleyip söyleceklerim bukadar gibi bi cümlemi kurucam bu yaşıma kadar mahkemeyi bırakın karakolluk olmadım ve me yapıcamı şaşırdım...bi avukatta sözlü mulakat olucağı için veremezssin gibi bir cümle kullandı kafam karıştı bu konuda
Mahkemede de ifade vermek zorundasınız olayın nasıl ve neden olduğuna dair sorulacak sorulara cevap vereceksiniz savunmanızı hazırladıysanız dilekçenizi de sunabilirsiniz ya da süre istersiniz sonra sunarsınız.