Cevap: Velayet davası hakkında detaylı yardım lütfen?
Detaysız yanıtlar:
1- Bir kadının nişanlanması çocuğun velayet hakkının babaya verilmesini gerektirmez. Kadın isterse evlenebilir de.
2- Uyuşturucu kullanılması velayet hakkının kaldırılması için bir nedendir. Ancak ispatı gerekir. Velayetin kaldırılması davasında adli tıbba zorla gönderemezsiniz tahlil için.
Daha detaylı bilgiler edinmek için avukatınıza danışabilirsiniz.
Uyuşturucu kullanıldığı ispatı varmış öle bilgi verdiler.Velayet davasında delil olabilir mi? bu arada cevabınız için teşekkürler.
Alıntı:
lifeiswaiting rumuzlu üyeden alıntı
Uyuşturucu kullanıldığı ispatı varmış öle bilgi verdiler.Velayet davasında delil olabilir mi? bu arada cevabınız için teşekkürler.
Kişinin uyuşturucu kullandığına dair delillerin, eski eşinizin bu kişi ile evlendiği ve dolayısı ile çocuğunuzla birlikte yaşadığı döneme ait olması gerekir.
Daha önceden kullanmış ama şimdi tedavi olmuş / tövbe etmiş / bırakmış da olabilir.
Alıntı:
Abdullah Yaman rumuzlu üyeden alıntı
Kişinin uyuşturucu kullandığına dair delillerin, eski eşinizin bu kişi ile evlendiği ve dolayısı ile çocuğunuzla birlikte yaşadığı döneme ait olması gerekir.
Daha önceden kullanmış ama şimdi tedavi olmuş / tövbe etmiş / bırakmış da olabilir.
Nişanlılar bu adamla, adam uyuşturucu kullanmaya devam ediyor biliyorum. Hukuki anlamda velayet davası açalabilir. Yani Bu adamın uyuşturucu kullandığını ispat edilebildiği sürece. Yanıt için teşekkür ederim.