Kenan Evreni müebbetle sevk etti
Askerlik 12 ay
Kaçak durumda olanlar için düğmeye bastı
pkkyı rezil etti
Irakla işleri düzelti
Ya CHP ve MHP
BDP vb.....
Seçimler yaklaşıyor ahanda bir oyum var bir sürüde beklentim :DD
Printable View
Kenan Evreni müebbetle sevk etti
Askerlik 12 ay
Kaçak durumda olanlar için düğmeye bastı
pkkyı rezil etti
Irakla işleri düzelti
Ya CHP ve MHP
BDP vb.....
Seçimler yaklaşıyor ahanda bir oyum var bir sürüde beklentim :DD
Birde ODTÜ yol meselesi var gerçi taksici ve şoför esnafı konuyu çözdü :)
Ben anlamıyorum bu muhalefet çiçek böcek deyince halkın sokağa döküleceğinimi zannediyor gezi iki ağaç meselesi midir?
Solcuya gezi ayrı sağcıya gezi ayrı milliyetçiye. anti kapiltaliste. müslümana ayrıdır
ODTÜ nün gezisi apayrı
500 puanla girilirmiş eeeeeeeee kendilerini biraz daha beğensinler
Okumak cehaleti alır eşşeklikte baki kalırmış.
Kısaca gezi küreselleşen dünyada küreselleşebilen insanların dünya çapındaki hareketlerinin başlangıcıdır. Hareketi tetikleyen unsurlar ve asli unsurlar olamak üzre iki aşamada değerlendirme yapılmalıdır asli unsurların temelinde ise denge yatar.
GEZİ ÖNCÜ DEPREM İSE ODTÜ olayları ana depremin gazını alan (ANA DEPREMİN ENERJİSİNİ alan ) ve depremi engelleyen haarp gibidir. Kimse Haarp kontrolden çıkacak diye beklemesin zira enerjisi yetmez
Artık üniversiteliler kızlı erkekli bir arada yaşayamayacaklar
http://www.youtube.com/watch?v=6A_LAsNd1dI
oyunu %50 katladı :D
Chp milletvekili duran kadın eylemi yaparken ardına yapıştırdığı posterde irana benzeme tehlikesini gündeme taşısada AKP VE İRANIN UZAKTAN YAKINDAN İLGİSİ BENZERLİĞİ OLMADIĞINI CHP hariç anlamayanın kalmadığı ülkemizde bu eylem kız ve erkeklerin birlikte yaşamasının korunması gereği şeklinde algılanacaktır.
Yök protestoları devam ederken eskiden harçlar için mücadele verenlerin protestaları halktan destek bulmayacaktır (devasa bütçeler ile bilim ve buluş üretemeyen bu olguları gerçek gelir kalemi yapamayan bilimden bi haber olan üniversiteleri üniversitelileri bende protesto ediyorum :( )
Bunları MHP veya CHP yapamaz ki. Çünkü İKTİDAR değiller. Hükümet olan AKP ise doğal olarak da onlar yapacak. Büyük bir meziyet değil GÖREVİ yapmaktır bu. Örneğin hiçbir parti bilgisayarı ben getirdim Türkiye'ye, İnterneti ben getirdim diyemez. İcad olduğunda (Özal döneminden beri çok hızlı) zaten bu ülkeye gelir. Bu da meziyet değildir. Sonuç olarak partinin başarısı da, halktan aldıkları vekaleti doğru kullanıp kullanmadıkları da seçimlerde belli olur.
Kızlı erkekli kalma konusunda ise bugün başbakan açıklama yaptı. Biz buna karışmayız, kişi hak ve özgürlüklerine karışmayız dedi. Bu durumda partinin içinde İran benzeri ılımlı İslam Cumhuriyeti isteyen bir gurup olduğu kesin. İnsanların tepkisi ve korkusu da bu tür düşüncelerdir. Yoksa çoğu ANAP'lı neden CHP'ye MHP'ye oy verdi sanıyorsunuz. AKP nin dinle ilişkisine bir şey diyemem ama bu tip insanlar da Müslüman. Kızlarla erkekler aynı yerde kalmasın diyenlere de şunu derim: Bak bunların aileleri var. Aile kutsaldır. Buna onlar karar verirler. Sen devlet olarak sana emanet edilmiş çocuk esirgeme kurumu, ıslahevi vs. yerlerde bu çocuklar üzerinde idare hakkına sahipsin. Ailenin içine girip müdahale edemezsin. Eğer edersen insanların bugünlerde sıkça söylediği gibi; şu kursta, şu okulda, şu ıslahevinde, şu çocuk esirgeme kurumundaki suçlara neden müdahale etmiyorsun da ailenin vereceği karara müdahale ediyorsun, çek elini derler ki bu da doğaldır.
Evlerde yurtlarda kızlı erkekli kalınmasına dair tedbirlere ailelerden tam destek geleceğini düşünüyorum muhalefet etmek namına aleyhe konuşanlar olacaktır ki ben duymadım şimdiye kadar içten içe destek verdiklerine inanıyorum. Gençlerin kendileri illa muhalefet edeceklerdir özgürlüğün kısıtlanması özel hayata müdahele gibi sebeplerle ancak ana babalarının yapılabilecek düzenlemelere gönülden katılacaklarını düşünüyorum hangi ana baba kızım erkeklerle kalabilir karışmasın kimse der? erkek çocuklarına bile bu konuda rıza göstermez. Bakan Güler konuya terörle mücadele bağlamında daha çok baktıklarını ifade etti ama bence genelleme yapılarak yasaklama getirilmese bile denetleme getirilmesinden yana olduğuna inanıyorum ailelerin.
Konu bir kız ile erkek (ateşle barut) aynı ortamda birşey yapmadan dururlar mıya gelecek sanırım. Ben KARDEŞÇE yatan insalar tanıdım. Hatta ben bile yanıldım, aralarıda bir şey var sandım. Sonra gözlerimle gördüm ki onlar sadece kardeş...
Suriye sınırına yapılan duvardan vazgeçildi
Muhalefet baskısı ile öğrenci evlerinde dahi geri adım atıldı
Hayırdır inşallah