Babanın mağdurluğu ve boşanma davası
herkesden özür dileyerek konuyu silmek zorunda kaldım
Cevap: Babanın mağdurluğu ve boşanma davası
Bu sohbetlerin içerikleri neler ki
Alıntı:
ismail32 rumuzlu üyeden alıntı
Bu sohbetlerin içerikleri neler ki
tam anlayamadım sohbet derken _?
Alıntı:
By_papyon rumuzlu üyeden alıntı
tam anlayamadım sohbet derken _?
şim bende habersiz facebook sayfamın şifresini kırdırp oradaki sohbetleri iznim olmadan alıp delil kulanacakmı. bu bilişim suçumudur ?
4-akrabalarımdan habersiz ses kaydı almış. özel hayata ihlal olurmu ?
Alıntı:
şim bende habersiz facebook sayfamın şifresini kırdırp oradaki sohbetleri iznim olmadan alıp delil kulanacakmı. bu bilişim suçumudur ?
4-akrabalarımdan habersiz ses kaydı almış. özel hayata ihlal olurmu ?
-eşim evi terk ettikten sonra yanlız kaldığım süre içerisinde arkadaşlarımla yaptığım ve paylaştığım konular. tamamen dertleşmek ve kafa dağıtmak için yapılmış sohbetler.
-alınan ses kaydı kendisinin tartışma çıkartıp evde huzursuluğa sebep olup tarafların tartışma konuşmaları..
Bahsettiğiniz konular sizin lehinize delildir sunsun. Boşanma dava sürecinde ayrılık hakkınız olur bununla birlikte bazı özel durumlarda ayrılık hakkınız vardır ayrılık hakkı yokken hanedeki özel hayat kavramında sıkıntılar olsa da şifreli bir alan özeldir diye düşünmekteyim
Alıntı:
Bahsettiğiniz konular sizin lehinize delildir sunsun. Boşanma dava sürecinde ayrılık hakkınız olur bununla birlikte bazı özel durumlarda ayrılık hakkınız vardır ayrılık hakkı yokken hanedeki özel hayat kavramında sıkıntılar olsa da şifreli bir alan özeldir diye düşünmekteyim
Çok teşekkür ederim. Peki sorum tam cevap alamadım. Ben tazminat davası açabilirmiyim? Kızımı alabilirmiyim? Buna örnek davalar ve sonuçları varmı?
Her olay kendi içinde değerlendirilir bu yargıtay doktrinidir kısaca olayınızın özelliklerini yani olayları detaylı bilmeden yorum yapmak doğru bir sonuç vermeyecektir ancak genelleme yapmak gerekirse hakimi savcısı mahkemesi kadın lehine bakış açısına ön yargıya sahiptir kısaca mahkemede adalet aramak adalete inancınızı sarmaktan başka bir işe yaramayabilir.
Alıntı:
Her olay kendi içinde değerlendirilir bu yargıtay doktrinidir kısaca olayınızın özelliklerini yani olayları detaylı bilmeden yorum yapmak doğru bir sonuç vermeyecektir ancak genelleme yapmak gerekirse hakimi savcısı mahkemesi kadın lehine bakış açısına ön yargıya sahiptir kısaca mahkemede adalet aramak adalete inancınızı sarmaktan başka bir işe yaramayabilir.
peki sonuç alınamazsa avrupa insan haklalrı mahkemesine gidilebilirmi ?
Önce anayasa mahkemesi sonrasında gidilebilir astarı da yüzünü geçer tahminim sonuçta yabancı bir mahkeme avukat bulmak zor anlaşmak zor derdini anlatmak zor zira bulduğun avukat kültüre ve yöresel yaşantıya hakim olmalı ki olayları yansıtabilsin