Cevap: Adli Para Cezasi Temyiz
Ah be kardeşim avukatlar ne güne duruyor? Bak manava gideceğine bulunduğun bölgedeki tüm tarlaları gezmek daha mı akıllı. Şimdi gidiyorsun avukatına, senin için bir itiraz dilekçesi hazırlıyor, reddoluyor, red kararını temyiz ediyor ...
Arkadaslar mahkeme itiraz dilekcemi reddetti, su adan haksiz yere ve hicbir sucum olmadigi halde ceza almis durumdayim, Anayasa Mahkemesininde bir kararini buldum kesin karardir diye,
Bu sacma sapan aptalca kanun yuzunden madur duruma dusmus durumdayim su anda ne yapabilirim.
Tesekkurler
Sayın vaiokit,size sayın litigation cevabı yazmış.İtiraz dilekçesi yazılacak bu mahkeme tarafından red edilecek, Ondan sonra ne yapılacağınıda yazmış ama siz tam okumuyorsunuz.
Red edilen kararına tekrar temyiz dilekçesi yazılacak,sıra şimdi bu temyiz dilekçesini yazmada.Temyiz dilekçesini yazıp yazı işleri müdürlüğüne verin masrafıda olacak onuda sorun.
Aslında bu yazdıklarımın aynısı yukarıda da yazıyor fakat dikkatli okumuyorsunuz.
Karar kesin bile olsa temyiz hakkınız oluyor.Bu işleme temyizin temyizi deniyor.Gidin bir Avukata durumunuzu anlatın ,size bir dilekçe yazsın.
Merhaba kararı temyiz ettim sonra itiraz geldi, itirazıda temyiz ettim, ama ben yargıtaydan olumlu bir cevap geleceğine inanmıyorum, şu anda sabıkama işlenicek bu işlemediğim suç ve ben itibar ve iş kaybına sebep olucak, bunlardan dolayı ilerde tazminat davası açabilirmiyim?
Açamazsınız.
Karar kesin olduğu için Yargıtay temyiz dilekçinizi reddedecektir. Akabinde sırasıyla anayasa mahkemesine bireysel başvuruda ve sonrasında souç alamazsanız AİHMe teknik olarak başvurabilirsiniz.
şu anda uyaptan bakıyorum karar kesinleşti görünüyor, ama dosya yargıtayada gitti, sabıka kaydıma işlenicek mi acaba bu durum