-
Tehdit ediliyorum
Merhabalar kendim serbest meslek (oto tamir atölyesi) sahibi biriyim yaklaşık 15 ay önce birisinin işini yaptım 1350 tl tutarla kendisi fatura bilgilerini getirip parasını ödeyeceğini söyledi ve gitti uzun zaman sonra ben fatura bilgilerini bulup daha önce hazırlayıp teslim ettiğim işin faturası zaten hazırdı kişi bilgilerini plakadan bulup sadece baslıgını doldurdum ve beklemeye basladım bu esnada defalarca kez aradım hep atlattı parasının olmadıgını söyledi ama yalan söylediği belliydi aracı bizdeyken ben aracın yapılan işlerini aracı iş yerimizde fotograflandır mıştım ilerde sorun çıkarsa diye bugun kendisinle görüştüğümüüzde beni tehdit etti icraya verdiğimizde basımıza bir sürü sorun açılacagını söyledi şimdi sormak istediğim şu ben bu kişiyi icraya versem hak talep edebilirmiyim ayrıca bu kişi beni tehdit ediyor savcılıga suc duyurusunda bulunsan bir yaptırımı olur mu. unutmadan sunuda eklemek isterim bu kişinin duyumlarıma göre izmir ağır cezada tefecilikten süren davası varmış bundna dolayı 1 yıl hapis yatmış dışşardan mahkemesi devam ediyormuş gecenlerde 6 yıl ceza almış dosya yargıtaya gitmiş daha öncede hakkındaki suçlamalar tehditle para istemek tefecilik yapmakmış böyle bir kişiyi şikayet etsem yasal olarak nasıl sonuç alırım ? ben bu kişiyi icraya verdiğimde adım gibi biliyorum sözlu ve telefonla hakaret ve tehdit edecek beni sizin degerli fikirlerinizi bekliyorum
-
Cevap: Tehdit ediliyorum
Degerli forum arkadaşım avukat deilim ama hukuksever biriyim.
Sizin yerinizde olsaydım durumu birdilekçe ile savcılıga bildirir, korumada isterdim