8,5 Yıl sonra bana borcun var diyorlar?
Öncelikle herkese merhaba
bana gelen bir maili size aktarmak istiyorum.
Size bu e-postayı sistemizde görünen 49 TL bakiyeniz konusunda sizi uyarmak, ve herhangi bir şekilde mağduriyetinize sebep olmamak için gönderiyoruz.
2005-02-12 tarihinde kurumumuza www.xxxxx.com internet sitesi üzerinden başvurusu yapmış bulunmaktasınız. Ancak yapılan incelemeler neticesinde başvuru evraklarınız tarafımızca hazırlanıp başvurunuzda belirtmiş olduğunuz posta adresinize gönderildiği halde evrakları teslim almayıp, evraklarınıza ait 49 TL tutarındaki (hizmet bedeli + posta masrafı) ödemeyi de yapmadığınız tespit edilmiştir. Ayrıca evraklarınızın iade olduğu tarihten bu yana e-posta ve sms ile yaptığımız ödeme uyarılarına da karşılık vermemiş bulunmaktasınız. (Bu bölüm yalan benim bütün iletişim kanallarım açık uyarı vb yoktur)
Borcunuza henüz faiz işlemeye başlamamış olup, doğabilecek mağduriyetinizi engellemek için lütfen söz konusu tutarı iş bu ihtarnamenin elinize ulaşmasını takip eden 7 iş günü içersinde aşağıda yer alan banka hesap numaralarımıza yatırınız. Aksi halde 4077 sayılı Tüketicilerin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Uygulama Esas ve Usulleri Hakkında Yönetmeliğin “Cayma Hakkı” ile ilgili bölümlerinin kişiye özel hazırlanan ürünlerde cayma hakkının kullanılamayacağı ve cayma hakkının en geç 7 gün içinde kullanılmış olması gerektiğini içerir hükümleri uyarınca ödeme tahsilatı için aleyhinize yasal icra tahkikatının başlatılacağını, avukatlık ücretiyle birlikte, icra ve yargılama giderleri ile asıl alacağa işleyecek yasal faizi de ödemek zorunda kalacağınızı ihtaren bildiririz.
Budur.
böyle bir şeyi hatırlıyorum ama bu borcun ne olduğunu hatırlamıyorum bile.
bunu ödemek istemiyorum çünkü bu para nedir bilmiyorum.
önerileriniz nedir?
Cevap: 8,5 Yıl sonra bana borcun var diyorlar?
Muhtemelen green card başvurusu veya o kabil bir şeydir geçerliği yoktur yahudi aç kalınca eski defterleri karıştırırmış bu hesap.