Kız reşitim dedi fakat değilmiş

Merhabalar. Bir arkadaşım klasiği olacak ama bir arkadaşımın başına bir olay geldi ve benim üyeliğim olduğu için onun yerine ben yazıyorum. 
Şuan polonyadayız. Arkadaşım bir Leh kızıyla tanıştı ve tanışır tanışmaz adını sormuştu. Kızda 19 demiş. (Ki bence daha büyük gösteriyor. ) her neyse bunlar ilişkiye girdi ve ilişkiye girdikten 2 gün sonra kız sms yoluyla yalan söylediğini ve gerçek yaşının 14 olduğunu söyledi. Henüz şikayet durumu felan yok fakat kızın şikayet etmesi durumunda ne olur? Kızın yalan attığına dair mesajlar falan hepsi duruyor. Ayrıca kız bakirede değişmiş. 
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

Cevap: Kız reşitim dedi fakat değilmiş

Polonyada bu durum için belirlenmiş bir ceza varmıymış??

Malesef bilmiyoruz. Henüz ilk haftamızdayız, üniversite için geldik şuan Lehçe öğreniyoruz. O yüzden bu konu hakkında bilgi edinmemiz malesef imkansız. 
Siz daha iyi bilirsiniz fakat bu gibi durumlarda kanunlar tüm ülkelerde hemen hemen aynı değil midir?

Alıntı:

thejacket rumuzlu üyeden alıntı

Merhabalar. Bir arkadaşım klasiği olacak ama bir arkadaşımın başına bir olay geldi ve benim üyeliğim olduğu için onun yerine ben yazıyorum. 
Şuan polonyadayız. Arkadaşım bir Leh kızıyla tanıştı ve tanışır tanışmaz adını sormuştu. Kızda 19 demiş. (Ki bence daha büyük gösteriyor. ) her neyse bunlar ilişkiye girdi ve ilişkiye girdikten 2 gün sonra kız sms yoluyla yalan söylediğini ve gerçek yaşının 14 olduğunu söyledi. Henüz şikayet durumu felan yok fakat kızın şikayet etmesi durumunda ne olur? Kızın yalan attığına dair mesajlar falan hepsi duruyor. Ayrıca kız bakirede değişmiş. 
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

Kıza adını sormuş kız 19 demiş yaşını sorsaymış 14 diyecekti mutlaka... bu nasıl lehçe öğrenmektir?

Alıntı:

Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı

Kıza adını sormuş kız 19 demiş yaşını sorsaymış 14 diyecekti mutlaka... bu nasıl lehçe öğrenmektir?

Özür dilerim yanlış olmuş. " yaşını " sormuş olacak orası

Reşit olmayan üstelik 15 yaşından küçük kızla rızasıyla ilişkiye girmek avrupa ülkelerinin genelinde suç sayılıyor yaşını büyük söylediğine ve görünüşünün daha büyük göstermesi lehinize sayılabilir ama gene de durum iç açıcı değil ordaki ceza yasasını bilmiyoruz net bir şey söylemek güç.

Okumaya mı gittiniz?!!!Desenize dönüşte en az 3  çocukla ülkeye giriş yapacaksınız...