Bir Konuda Yardıma İhtiyacım var
( Merhaba Arkadaşlar )
( Konuyu doğru yeremi açtım bilemiyorum. Hatalıysam Mod arkadaşlar yardımcı olsun. )
Neyse ben direk konuya gireyim.
Ben geçen yıl arkadaşım ile motorsiklet kazası geçirdim
Hastanede 1 hafta kaldım alnımda 8 cm yarık ve içe doğru göçük oluştu gerekli tedavi uygulandı dikiş atıldı taburcu edildim.
Kendim için hasar raporu almak istedim doktor 6 ay sonra gelmelisin anca ozaman kesin birşey söyleyebilirim dedi ve süre geçti ben daha gitmedim tahminimce %15 felan alırım ve benim amacım sigortadan para almak bildiğimiz üzere sigortacılar ne kopartırsam kardır sistemi ile çalışıyorlar
Bende pek bu işlerden anlamam Diyer arkadaşım bu işlerle uğraşan birini bulmuş vekalet veriyormuşsun gerekli belgeleri hazırlayıp yolluyormuş ve sigortanın vereceği paradan %20 komisyon alıyorlarmış Sizce benim ne yapmam gerekir bu durumda ? Yardımcı olursanız çok sevinirim Saygılarımla...
Cevap: Bir Konuda Yardıma İhtiyacım var
Arkadaşınızın bulduğu kimselerin mağdur ettiği çok insan olduğunu biliyorum sizde internetten biraz araştırma yaptığınızda anlayabilirsiniz. En güvenilir yol tanıdığınız bildiğiniz bir avukata gidip vekalet vermektir tanıdığınız yoksa güvendiğiniz tanıdığınız insanlara sorabilirsiniz.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşınızın bulduğu kimselerin mağdur ettiği çok insan olduğunu biliyorum sizde internetten biraz araştırma yaptığınızda anlayabilirsiniz. En güvenilir yol tanıdığınız bildiğiniz bir avukata gidip vekalet vermektir tanıdığınız yoksa güvendiğiniz tanıdığınız insanlara sorabilirsiniz.
Sn Engin Bey avukata vekalet verdiğimizde ayrı bir ücret ödemek gerekiyormu bu durum için ve bu kişilerin yaptığı işlem nedir ne tür işlemler yapıyorlar
Vekalet için 50-100 lira bir parayı notere verirsin. Diğerini görüşeceğiniz avukatla konuşacaksınız.
Hastalandığınızda hocaya veya çıkıkçıya gitmiyorsanız, hukuki bir probleminiz olduğunda da aynı mantıkla hareket etmelisiniz.
Sigorta şirketlerinde ödemeler aylarca aksayabiliyor. Çok fazla mağdur doğuyor. İyi bir avukatla bu işi kolayca halledersiniz. Vekalet ücreti dışında ki ücret bence daha uygun olacaktır.