Ödenen tutar ile fatura tutarının farklı olması
merhabalar
mobilya aldım 15 gün sonra teslimatı yapıldı toplam 3700 tl kredi kartımdan çektirdim fakat tarafıma 3620 tl fatura gönderilmiş firmaya bildirdiğim halde sonuç çıkmadı sizce ne yapmalıyım burada yapılacak işlem ne olmalı firma işi ciddiye almıyor ne önerirsiniz maliyeye şikayet etsem bana zararı olurmu firmaya ne gibi yaptırım ceza uygularlar
Cevap: Ödenen tutar ile fatura tutarının farklı olması
Faturanın 80 lira eksik olmasından dolayı sizin ne gibi bir zararınız oluyor?
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
Faturanın 80 lira eksik olmasından dolayı sizin ne gibi bir zararınız oluyor?
benim bir zararım olmuyor ama kurumsal bir firma 80 tl mı muhtaç yada ürün bedelini benden 80 tl eksik alabilirdi burada benden alınan rakam farklı fatura farklı belki komik olacak ama vergi kaçırma ile aynı durum söz konusu olmuyormu neden ben 80 tl fazla ödemiş oldum herşeyi bıraktım konuyu bildirdiğim halde dönüş yapmamaları düşündürücü
bizler vergisini zamanında ödeyen faturalarını zamanında ödeyen devletine karşı ödevlerini zamanda yapan bir vatandaşım dürüst bir vatandaş olarak bana ne önerirsiniz
Anlaştığınız fiyat hangisi?
3700 liraya anlaştıysanız 80 lira fatura alacağınız olur. Neden eksik para alsın ki?
Konu çok önemsiz olduğundan önemsenmemiş o yüzden dönülmemiş olmalı. Gidip faturanızı isterseniz itiraz edileceğini zannetmiyorum.