Mobese ve Diğer Kamera Türleri Özel Hayatı İhlal Ediyormu
Merhaba arkadaşlar geçenlerde tarafıma bir trafik cezası geldi, trafik cezasında emniyet kemeri takmadığım için yazılmış emniyet kemerini takmadığım mobese ve diğer benzeri kayıt özelliği olan cihaz ile kayıt altına alınmış, öyle bir yakınlaştırma yapılmış ki aracıma hayretler içerisinde kaldım. Bu kadar da olmaz dedim merak ettiğim bu durum özel hayata müdahale değil mi, neden bir kamera beni sürekli kayıt altına alıyor ki,
Cevap: Mobese ve Diğer Kamera Türleri Özel Hayatı İhlal Ediyormu
Sadece emniyet kemeri takmama mı yoksa başka bir suç daha var mı yanında? Sadece emniyet kemeri takmamak ise vay halimize. Bence kesinlikle özel hayata müdahaledir. Bu, tüm araçların içini tek tek izliyorlar anlamına gelir. Öte yandan yakında polisler de işsiz kalacaktır böylelikle. Çünkü onların yerine bilgisayar ve robotlar da bu işi pekala yapabilir.
Yazılan ceza sadece kemer takmama cezası, bu konuda rahatsızlık duydum ve aklımı kurcalıyor emniyet kemeri takılı olsa dahi yinede görevli polisler aracımı gözetleye bilirler, ve haberim olmadan aracıma bana yanımda oturan birisine kamera ile bakılması yakınlaştırılması hoş bir şey değil,
Rastgele bir inceleme sonucu olduğunu düşünüyorum, özellikle bir gözetleme olmamıştır.
yinede uygulama doğrumu tartışılır.
Ya yanınızda bir bayan olsa iş arkadaşı vs. emniyet kemerini takmamış araç kullanma meraklısı eşiniz zarfı açsa kamera yukarı açıdan çekiyor zaten Allah muhafaza dekolte falan yıkım yıkım...........
:DD
Alıntı:
ismail32 rumuzlu üyeden alıntı
Ya yanınızda bir bayan olsa iş arkadaşı vs. emniyet kemerini takmamış araç kullanma meraklısı eşiniz zarfı açsa kamera yukarı açıdan çekiyor zaten Allah muhafaza dekolte falan yıkım yıkım...........
:DD
:) :) :) :) benim başıma öyle bir şey gelmezde ama gelende olabilir,