-
Boşanma ile ilgili
Merhaba,
Ben bu foruma yeni katıldım. Aslında tam olarak ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Sadece sizden bir yardım bekliyorum.
İki yıllık evliydim. 1 ay önce hiç bir sorun yokken eşim boşanmak istedi. Ben de zamanla düzelir diye sorun çıkartmadan hiç bir eşya vs. almadan evden ayrıldım. Sonrasında eşim bir avukatla beraber boşanmayı kabul etmem için 5.000 ytl lik bir anlaşma düzenleyip bana imza attırdı.
Fakat ben şimdi pişmanım. Hiç bir eşya, mal mülk almaksızın boşanma aşamasındayım.
Davamız 1 ay sonra ve ben şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Maddi olarak da zor bir durumda olduğumdan dolayı şuan için avukat tutamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Haklarım ne? Ne yapabilirim?
Şimdiden çok teşekkür ederim....
-
Boşanmak ya da boşanmamak hususunda kararı verecek olan sizsiniz. Boşanmak istemiyorsanız, imzalamış olduğunuz protokolü hakim önünde kabul etmedikçe bir hükmü bulunmamaktadır.
Haklarınızı açıklayabilmemiz için ise daha ayrıntılı bilgi vermeniz gerekmektedir. Ayrıca maddi durumunuz bir avukata vekaletname vermeye elverişli değil ise bulunduğunuz yer adli yardımlaşma bürosuna müracaat edebilirsiniz.