Annem Küçükken Beni Bırakıp Gitti Ama Buldum Dava Açmak İstiyorum Ne Yapmalıyım?
Merbaha Ben Mehmet 20 Yaşındayım Adana İl'inde İkamet Etmekteyim. 1994 Doğumluyum Yaklaşık 2,3 yaşlarında annemin babamdan ayrıldıgını ve beni bırakıp başka ıle gıttıgını bılıyorum ve babam 7 yaşındayken vefat ettı banada babaannem bakıyor babamın vefatından haberı olan annem 20 yıldır aynı evde oturdugumuzu bıle bıle hıcbı sekılde benımle ıletısıme gecmedı bende yasımın kucuk olmasının bana verdıgı olumsuz etkılerden dolayı bulamadım ama bu sene merak ettım ve nufus mudurlugune gıttım adını soyadını adresını buldum ve ıletısıme gectım tabı bundan 1 sene once komsumlarımız sayesınde anneannemın evıne ulastım fakat bunu anneme ıletmemısler herneyse sonucta buldum evlı maddı durumu bıraz ıyı kendı resturantı felan v.s. var bı kızı var benım suan ıstedıgım anneme dava acıp hem benı bırakıp gıttıgı ıcın bende cektıgım maddı sıkıntılar ıcın hesap sormak ıstıyorum hem maddı hem manevı bı sonuc almak ıstıyorum bu arada konusuyoruz fakat 5 aydır hala bana ulasmadı elazıgıda kocasıyla cocuguyla beraber bende huzursuz etmek ıstemıyorum gıdıpte ama adlı yol ıle hesabıımı sormak ıstıyorum annesız ve babasızlıgın verdıgı negatıf dusunceleırm ıle yaptıgım cesıtlı borclarımı oduyemıyorum ve okuyorum bana sahıp cıkmasını ıstıyorum artık ne yapmam gerekıyor ne yapabılırım yardımcı olursanız sevınırım nereye gıtmem ne yapmam gerektıgını blmek ıstıyorum sımdıden tesekkur ederım.
Cevap: Annem Küçükken Beni Bırakıp Gitti Ama Buldum Dava Açmak İstiyorum Ne Yapmalıyım?
Öğrenci iseniz annenize nafaka davası açabilirsiniz. Davanın açıldığı tarihten geçerli olmak üzere de nafaka alabilirsiniz.