Klonlanmış Faturalı Samsung Galaxi S3..
Ben 6-7 ay önce Samsung Galaxy S3 almıştım 1800TL.. bu tlf klonlandı sadece 1 hatta açıldı..Kullanacağın numrayı değişme şansın var...Ama uzun sürüyor ve bu şekilde bir tlf kullanmak istemiyorum..Bu durumdan rahatsız oluyorum.. tlf satmak istesem satamıyorum babama kardeşime vermek istesem veremiyorum... Aldığım yer ile görüştüm Tüketici mahkemesine başvurun dedi. gittim derdimi anlattım onlarda 1160TL üzerinde bir rakam olduğu için biz ilgilenmiyoruz dava açın dediii... Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..
Dilekçe örneği verebilirseniz makbule geçer..
Cevap: Klonlanmış Faturalı Samsung Galaxi S3..
Yokmu Yardımcı olacak birileri... Neden Kimse İlgilenmiyorr...
Samsung Galaxy S3 telefonda ayıp varsa firmaya tüketici mahkemesinde dava açabilirsiniz. Ancak klonlanmış telefon nasıl satıyorlar onu anlamadım.
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Samsung Galaxy S3 telefonda ayıp varsa firmaya tüketici mahkemesinde dava açabilirsiniz. Ancak klonlanmış telefon nasıl satıyorlar onu anlamadım.
Ben tlf aldığımda klonlu değildi.. Ben aldıktan sonra klonlandı..
Yok abi hayır gelmez bu forumdan..
Yokmu bi allahın kulu şu açıklayacak ya ?
Alıntı:
xXMeJiHXx rumuzlu üyeden alıntı
Yokmu bi allahın kulu şu açıklayacak ya ?
Burada Allahın kulları var da, sabırlı kullara ihtiyaç bulunmakta. Cevap almak için sabretmeyi öğrenin yada hemen cevap almak istiyorsanız danışma ücretinizi ödeyip bir avukattan profesyonel destek alabilirsiniz. Hayır gelmez dediğiniz bu forumda insanlar vakitlerinden ve emeklerinden fedakarlık yapıp insanları aydınlatmaya, hak hukuk öğretmeye, hukuk bilincini vermeye çalışıyor. Bu sebeple kişiler "gönlü ne zaman isterse o zaman" size bir cevap verir, siz de sabırlı olursanız görürsünüz.
Neyse;
Gönderdiğiniz tensip tutanağı, ayıplı malın satımı nedeniyle açılmış bir davadır. Ancak bu davalar Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'na açılmaz, SATICIya açılır. Bu sebeple bu dava kaybedilecektir.
Tüketici mahkemesinde satıcı aleyhine dava açarak, ayıplı malın ayıpsızı ile değiştirilmesini veya malın iadesi ile ücretin size iadesini talep edebilirsiniz.
Sıkıntıyı yaratan BTK ve dilekçemi verirken BTK, tlf aldigim yer ve ithalatçı firma olmak üzere 3 den de şikayetçi oldum zaten. Ve dediğiniz gibi ya tlf yenisi ile değiştirilmesini yada tlf yasal faizi ile ücretin iade edilmesini istedim. Ayrıca pek açıklayıcı birseyde yapmamışsınız zaten. Hukuki net e abone olurken bugün sorularıma cevap alabileceğimi düşünmüştüm ama görüyorum ki sitenin ismi hukuki net ama hep boş insanlar var. 3 ayrı yerde 3 konum var 2 ay önce açmışım cevap yok
- - - Updated - - -
Sıkıntıyı yaratan BTK ve dilekçemi verirken BTK, tlf aldigim yer ve ithalatçı firma olmak üzere 3 den de şikayetçi oldum zaten. Ve dediğiniz gibi ya tlf yenisi ile değiştirilmesini yada tlf yasal faizi ile ücretin iade edilmesini istedim. Ayrıca pek açıklayıcı birseyde yapmamışsınız zaten. Hukuki net e abone olurken bugün sorularıma cevap alabileceğimi düşünmüştüm ama görüyorum ki sitenin ismi hukuki net ama hep boş insanlar var. 3 ayrı yerde 3 konum var 2 ay önce açmışım cevap yok
Alıntı:
xXMeJiHXx rumuzlu üyeden alıntı
Yok abi hayır gelmez bu forumdan..
Biraz daha sabırlı olmayı denerseniz bilgili arkadaşlar size fazlasıyla yardımcı olacaktır.
Hayır gelir bu forumdan ayrıca.
Kuranlardan ve emeği geçenlerden Allah razı olsun diyorum ben.