Vay Öğretmen Cumaya Gitmiş :D
Bu gün sabah haberlerinde bir kaç anne bağırıyor çocuğum cehennem korkusundan uyuyamıyor yan odaya gidemiyor sonra sadede geliyor öğretmen ders saatinde cumada
Müslümanların tatili cumalarıdır bizde hristiyan tatili var pazarları, neyse dünya geneli böyle bunda bir art niyet aramanın polemik yaratmanın gereği yok anlamı yok.
Bence öğlen molaları cuma günleri namaz saatine göre ayarlanmalı uzatılmalı tabi paydos saatide geçe alınmalı alınmalı ki din siyaseti yapılmasın kimse mağduru oynamasın.
Cevap: Vay Öğretmen Cumaya Gitmiş :D
Ben haftada iki gün tatili şahsen çok buluyorum bizim hızla güçlenip küresel güç olmamız lazım bunun için çok çalışmak gerek bu tatilperverlikle bizim bir yere varmamız hiç kolay görünmüyor haftada bir gün tatilini herkes arzu ettiği gün kullanabilir belki laiklik elden gitmeden ülkeye şeriat gelmeden vs. (!)
- - - Updated - - -
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/24818234.asp
Cevap: Vay Öğretmen Cumaya Gitmiş :D
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Ben haftada iki gün tatili şahsen çok buluyorum bizim hızla güçlenip küresel güç olmamız lazım bunun için çok çalışmak gerek bu tatilperverlikle bizim bir yere varmamız hiç kolay görünmüyor haftada bir gün tatilini herkes arzu ettiği gün kullanabilir belki laiklik elden gitmeden ülkeye şeriat gelmeden vs. (!)
- - - Updated - - -
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/24818234.asp
Önümüzdeki 50 yıl tatillerin pazar günü olması durumunun tartışmaya açılması bile zor görünüyor küresel anlamda para güç batıda (hristiyan) dolayısı ile ekonomik anlamda uyum sağlamak adına pazarları tatil olmaya devam edecek ancak sorun dinin siyasete alet edilmesi kimse bir öğretmenin yaşam tarzına ve inançlarına müdahale etme hakkına sahip değildir hele bunu laiklik adı altında örtülü şiddet uygulayarak hiç değildir. Demokrasi cambazlığının revaçta olduğu günümüzde devlet inançların üzerinden elini çekmelidir.
Asıl sorunun eğitim ve öğretimde olduğunu görmeden görmek istemeden müslüman düşmanlığı yapmak hoş bir tutum değil?
Nasıl oluyor da meslek lisesi mezunu kaymakam vali hakim savcı öğretmen doktor oluyor olmasın mı olsun ama bu kadar kolay olmasın vergim ile meslek alanında eğitim görüp sonra bunu heba edip alakasız bir alanda okuyup kimse martaval okumasın .
Artı başta muhalefet olamak üzre devlet dinden elini çeksin nedir bu diyanet işleri, din adamlarını devlete bağlayan memurlaştıran siyasileştiren kurum deriz ki islamiyette ruhban sınıfı yoktur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Allah aşkına dini öğretmek için namaz kıldırmak için para alan kişi müslüman mı oluyor?