TTNET Üçlü Avantaj Kampanyası
TTNET'in son dönemde reklamını yaptığı üçlü avantaj kampanyasına abone oldum. Abone olmadan evvel adresimin bulunduğu yerde altyapı varmı diye bilgisayardan kontrol ettiler ve var diyerek 12 ay taahhütlü sözleşme imzaladılar. Buna göre sabit telefon aylık ücreti+20 Mbit hızda hipernet+Tivibu maxi ev paketine aylık 49 TL ödeme yapacağım. Ayrıca tüm bu aboneliğe ait ekipmanları (modem, tivibu için kutu vs) TTNET ücretsiz veriyor ve kurulumunu da yapıyor.Tüm bu söylediklerim hala daha kendi internet sitelerinde mevcut. Ancak daha ilk günden sorunlar yaşamaya başladım. Şöyleki;
Önce telefon hattı bağladılar, bir kaç güne kadar açılır dediler. 3 gün sonra da tüm aboneliklerimin başladığını belirten bir sms attılar. Ancak ortada ne bir ekipman ne de çalışan bir şey varken. Telefonun daha çevir sesini bile duymamıştık. Aradım telefon arızası kaydı açtılar ve bir iki gün sonra çevir sesini alabildik. Derken modem istedim, yine 1 hafta kadar sonra kargo ile modem geldi. Tabi oda çalışmıyor. Nedir ne değildir derken ve tabi en az 30 defa müşteri hizmetlerini aradıktan sonra, meğer bana gönderilen modem VDSL özellikli modem değilmiş. Geri istediler ve yenisini gönderdiler. Şimdi telefon ve internet alabiliyorum.
Tivibu için ise altyapının yeterli olmadığını söylediler. Ama yine de aylık 49 TL alacaklarını da eklediler. Yani verilemeyen bir hizmet içinde herhangi bir iskonto yapmayacaklarını daha şimdiden dile getiriyorlar. Alın sizin olsun, iptal edin o zaman diyorum. Sanki hizmeti tam veriyorlarmış gibi, cayma bedeli ve 200 TL modem bedeli ödersiniz diyorlar. Bugün TTNET'e geç başlayan aboneliğimin başlangıç tarihinin değiştirilmesini ve eğer Tivibu Ev Maxi paketi veremeyecekler ise, faturada iskonto yapmalarını belirten bir kayıt açtırdım. Tabi eminim kimsenin umurunda olmayacak ve en az 2 haftadır alamadığım hizmetler için ve Tivibu için tam fatura gönderecekler. Hatta muhtemelen düzenlenecek fatura elime son ödeme tarihinden çok çok sonraları geçecek.
Böyle bir durumda, yani faturanın tam olarak düzenlenmesi durumunda neler yapmamı tavsiye edersiniz.
Cevap: TTNET Üçlü Avantaj Kampanyası
TTNET müşteri hizmetlerine sözleşmedeki yukarıda saydığınız ayıplar nedeni ile cayma hakkınızı kullanmak istediğinize dair dilekçe verin. Olmazsa yapılacak iş tüketici hakem heyetine başvurmak.