merhabalar;
eşimle şiddetli geçimsizliğimiz vardı sorumluluklarını yerine getiren birisi değildi öğleye kadar uyur biz çocuklarla onu uyandırmaya çalışırdık herşeye rağmen eşimi ve ailemi seviyorum ama eşimle yaşadığımız son olayda eşim anneme küfretti ve ben kendisine bir tokat attım eşimin kafası duvara vurdu ve alnı açıldı.eşim evliliğimiz boyunca bizimle uğraşan kardeşiyle beraber darp raporu aldı ve uzaklaştırma kararı çıktı şimdi çocuklarımla beraber babasında kalıyor ve çocuklarımı bana göstermiyor çok pişmanım böyle olsun istemezdim ama oldu işte eşim ayrılmak istemiyor ama babası inat ediyor benimde çocuklarımın üzerine çok düştüğümü biliyor onun için eşimi göndermiyor eşimde onunda gönlünü yapalım diyor ama ne yaptıysak nafile adam inatlık ediyor şimdide eşimin telefonunu elinden aldı ve iletişimimizi tamamen kesti başka şehirde oldukları için hiçbir şekilde ulaşamıyorum ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun yuvamı kurtarmak istiyorum ama bişey yapamıyorum.eşim erenköy hastanesinde anksiyete bozukluğu teşhisiyle tedavi görüyordu elimde raporları varzanax gibi ağır ilaçlar kullanıyor bunları mahkemeye ibraz ettim ret kararı çıkmış çocukları alırsam belki babası yumuşar dedim ama ondada elim ayağım bağlandı lütfen yardımcı olun