Eşimle tartışırken bana sarfettiği sözler ve velayet hk.
merhaba iyi geceler sayın hukukçu arkadaşlar bu arada benim adım emre eşimle bir konuda tartışırken bana,anama,babama ve tüm sülaleme küfür etti ayrıca sen erkek değilsin ve seni takmıyorum gibi kelimeler söyledi bunların hepsini kanıtlayabilirim.
ve en son yarım saat önce bir konuda uyuşamadık konuyuda size açayım biraz eşim şuan çalışıyor ve iş değiştirmek istiyor bende dedim bulursun iş bende sonra kontrol ederim veya senle beraber iş görüşmesine gelirim dedim ve olay burda patladı ve eşim dediki sen bana karışamassın ben hürüm istedim yerde iş bulur çalışırım dedi bende buna itiraz ettim ve yine tartıştık ve en son dediği cümle sen bizim olan çocuğumuzu hak etmiyorsun dedi ve her tartışmada seni boşarım diye tehdit ediyor ben bu şekilde dava açsam çocuğun velayeti kimde kalır ayrıca çocuğumuz doğduktan sonra 1 sene kadar eşim baktı daha sonra eşim işe girdi çocuğa annem baktı çocuğumuz şuan 5.5 yaşında eşim benden ayrıldığı takdirde eşim bir kiralık ev tutacak çocuğa eşimin annesi bakacak ve eşim çalışacak bu gibi etkenler göz önünde bulundurulursa çocuğun yani kızımızın velayeti kimde kalır boşanma olursa.
lütfen acil cevap bekliyorum lütfen
Cevap: Eşimle tartışırken bana sarfettiği sözler ve velayet hk.
hakareti ispat ettiniz diyelim 5.5 yasındaki bir çoçuğun velayetini almanız neredeyse imkansız ....