selam arkadaşlar...ben 12.sınıf öğrencisiyim bu yıl üniversiteye hazırlanıyorum...hedefim çok uzun süredir istanbul hukuk kazanmak...beni az çok tanıyan arkadaşlarım ve de ailem iü hukuk iistediğimi bilirler...yani inancım tam...ama geçirdiğim 3 yılı pek dolu geçiremedim...her konuda azcık temelim vardır az çok bilirim...sözel yeteneğim fazladır çok hızlı test filan çözerim...mat-2 hariç her dersi kolaylıkla başaracağıma inanıyorum sadec mat-2 sıkıntı...ben daha şimdiden arkadaşlarımı ekmeye başladım sırf ders çalışmak için...bu fakülteyi kazanmak iöçin günde 10 saat çalışmak gerekiyorsa onu da yapacam...ama hedefiim şu günde 300 soru en az çözmek sitiyorum zaman ilerledikçe bunu artırmaya çalışacağım...bu da günde en az 300 sorudan sene sonunda eder 70-80 bin arası soru...ve bunun yanında konu tekrarları da yapacam ama dediğim gibi ben 3 yılı yattım boş geçirdim...10.sınıfta iki dönem de belge alamadım hatta ilk dönem matematik 1 düştü...ama okuduğum lise basit değil...herkes giremiyor...bulunduğum yerin en iyi anadolu lisesi...temelim var yani...
sizler de bu yollardan geçmiş kişiler olarak ne söylemek istersiniz? olur mu bu iş? 8-9 ayda iü hukuk kazanma ihtimalim nedir?
şimdiden herkese teşekkürler...