2000 tl adli para cezası hakkında
Saygıdeğer hukukçu üstadlarım öncelikle merhabalar
Bana 2000 tl adli para cezası ödeme emri gelmiştir. ve günlüğü 20 tl üzerinden 100 güne tekabül ediyor.eğer bu parayı yatırmazsam nolur denetimli serbestlik kapsamına giriyormu ve ne yapmamız gerekiyor verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim
Cevap: 2000 tl adli para cezası hakkında
Alıntı:
a46 rumuzlu üyeden alıntı
Saygıdeğer hukukçu üstadlarım öncelikle merhabalar
Bana 2000 tl adli para cezası ödeme emri gelmiştir. ve günlüğü 20 tl üzerinden 100 güne tekabül ediyor.eğer bu parayı yatırmazsam nolur denetimli serbestlik kapsamına giriyormu ve ne yapmamız gerekiyor verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim
öncelikle şunu söylemek istiyorum bu sitede yardım etmek amacında olan arkadaşlarımızı göremedim ve ona üzülüyorum.Dışardada serbest çalışan avukat 2 kişiye sordum ve kesinlikle ama kesinlikle bu cezayı yatıracaksın dediler hayret ediyorumki bu 2 avukat arkadaşımız herhalde bişeylerden haberi yok yada beni başından atmak istiyorum herneyse çokda önemli değil zaten
Arkadaşlar ben denetimli serbestlik yasasından yararlanıp pazartesi girip salı günü akşam açık cezaevinden çıktım ve parayı ödemedim zaten haklı durumdan haksız duruma düştüm ve ilahi adaletin mutlaka doğru olanın yanında olacağından emindim.Arkadaşlar bu verilen adli para cezalarını ödemeyin eğer bir yılın altındaysa denetimli serbestlik yasasından yararlanırsınız ve haftada 2 gün imza atıyorum.Eğer sigortalı bi işte çalışıyorsanız 33 gün adliyede günlük 4 saatlik çalışmadan kurtulursunuz ben sigortalı çalışan olduğum için bundan muafım ve son olarakda 10 hafta bana her perşembe saat 15:30'da seminer var öfke kontrölü ona katılacağım mutlaka parayı yatırmayın.Sevgilerimle
Sayın a46, bu yazıyı yazmadan önce biraz ,çok değil ,bir saat sitenin ceza infaz hukuku forumunda dolaşıp yazılanları okusaydınız ,sorunuza uygun o kadar çok yanıtlar bulacaktınızki ,bizi de burada cevap vermemekle itham etmemiş olacaktınız.Bizler aynı konulara yada benzer konulara aynı cevapları defalarca yazmaktan bazen sıkılıyoruz. Biraz sizlerde araştırmacı olun.Yinede cevap bulamazsanız sorunuzu güncel tutmak için tekrar aynı başlık altında sorun , siz ısrarcı olursanız daha hızlı sonuç alabilirsiniz.Bu yazılanlar tüm forum okurları için geçerlidir.
Alıntı:
şahin41 rumuzlu üyeden alıntı
Sayın a46, bu yazıyı yazmadan önce biraz ,çok değil ,bir saat sitenin ceza infaz hukuku forumunda dolaşıp yazılanları okusaydınız ,sorunuza uygun o kadar çok yanıtlar bulacaktınızki ,bizi de burada cevap vermemekle itham etmemiş olacaktınız.Bizler aynı konulara yada benzer konulara aynı cevapları defalarca yazmaktan bazen sıkılıyoruz. Biraz sizlerde araştırmacı olun.Yinede cevap bulamazsanız sorunuzu güncel tutmak için tekrar aynı başlık altında sorun , siz ısrarcı olursanız daha hızlı sonuç alabilirsiniz.Bu yazılanlar tüm forum okurları için geçerlidir.
Sayın şahin41 birçok insan için vakit çok önemli ve hayat meselesi çünkü insan içeri girdiği zaman ordan çıkması çok zor onun için bir dk bile nedenli kıymetli olunduğu bir gerçek,şunu unutmayın ki insan darda kaldığı zaman ne yapacağını şaşırıyor ve sizin başınıza böyle bi durum geldiğinde ancak anlarsınız.