Tahliye karari cikmis kiraci tahliye etmek
Ben 2 yil once
Kiralari odemiyor diye 4 ihtarname cektim donra avukata verdim tahliye karari gecen sene cikti avukat konustum kirayi odeyecek idare edelim yaz basi cikacak dedi ama yaz bitti hala cikmadi 4 kira borcu var surekli avukati ariyorum konustum bu hafta sonu cikacak sali cikacak diye 3 ay gecti tahliye etmek cokmu zor bana icra dairesi kiraci tahliyesine yanasmiyor diyor gercekten zormu tahliye
Cevap: tahliye karari cikmis kiraci tahliye etmek
Avukatını değiştirmeyle işi başla bence,
Alıntı:
Robinson_Crusoe rumuzlu üyeden alıntı
Avukatını değiştirmeyle işi başla bence,
Mahkeme sonucu alip baska avukatami gitmeliyim 4000 tl yakin slacagim var bu tahliye karari viktiktsn sonra birikti
Tahliye aslında zor bir konu değil ama işlemi icra dairesi aracılığıyla yapmak işi külfetli hale getiriyor. İcra daireleri uzun süreli randevular veriyor. Randevu zamanına kadar borçlu yeri boşaltmadığı takdirde bütün menkuller icra kanalıyla boşaltılarak yediemine götürülüyor. alacaklı bunların ücretini de ödemek zorunda kalıyor. Bu tür durumlarda en güzel yol borçlu ile anlaşarak yerin boşaltılmasının sağlanması ama olmuyorsa muhakkak tahliye işlemi yapılmalı ki zararınız daha da büyümesin.
Alıntı:
Arif Baltacı rumuzlu üyeden alıntı
Tahliye aslında zor bir konu değil ama işlemi icra dairesi aracılığıyla yapmak işi külfetli hale getiriyor. İcra daireleri uzun süreli randevular veriyor. Randevu zamanına kadar borçlu yeri boşaltmadığı takdirde bütün menkuller icra kanalıyla boşaltılarak yediemine götürülüyor. alacaklı bunların ücretini de ödemek zorunda kalıyor. Bu tür durumlarda en güzel yol borçlu ile anlaşarak yerin boşaltılmasının sağlanması ama olmuyorsa muhakkak tahliye işlemi yapılmalı ki zararınız daha da büyümesin.
Cevab icin tesekkur ederim bu sekilde hallolmasin diye bekledim ama bana baska care birakmadi alacagimdan vazgeceyim dedim kurtulayim olmadi zaman gectikce zarar buyucek avukat galba masraf icin bu ise yanasmiyor ben karsiliyacagim dedim cokmu maliyeti olur acaba