Toplam 3 dosya bulunuyor
Girişim varlığına devredilen borç protokolü
Eski firmama ait bankadan kredi borcum vardı. Ödeyemedim, banka girişim varlığa alacağına devretmiş. Alacaklarımı kısmen tahsil etmeye başladım, bende girişim varlığa ulaştım. Ödemek istediğimi söyledim, ödeme planı üzerinde anlaştık. Bana aşağıdaki protokolü gönderdiler.Hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar ancak bazı web sitelerinde yapılan protokolere rağmen sonradan borç çıkarıldığından bahsediyorlar, endişelendim. Zaten doğru düzgün okumadan imzaladığım bir sözleşme yüzünden dünya kadar borca girip battım. Aşağıdaki protokolde borçlu olarak beni zor durumda bırakacak, açıkta kalan bir durum var mıdır? Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.. Dosya 1371
Cevap: girişim varlığına devredilen borç protokolü
Girişim varlık yönetim şirketi ile yaptığınız sözleşme borcun tasfiyesi hakkında olduğuna göre siz taahhüt ettiğiniz ödeme planına uyduğunuz sürece sorun çıkmaz. Ama ödeme yapmazsanız veya aksatırsanız doğal olarak gecikme faizi işler ve dolayısıyla da borç artar. O zaman da girişim varlıkı suçlama hakkınız olmaz değil mi?
Not: Ben şimdiye kadar girişim varlık ile anlaşma yapmış borçlu müvekilimin şikayet ettiğine şahit olmadım. Tabi düzenli ödeyip, borcu bitirdikleri için.