Toplam 1 dosya bulunuyor
Hepsiburada.com Bilgilerimi Satıyor
Merhaba ;
Dün hepsiburada.com adlı web sitesine alışveriş yapmak için üye oldum. Üye olurkende 1000 sayfalık sözleşmeye kabul ediyorum dedim.
Yaklaşık 30 dakika sonra altincicadde.com adlı web sitesine hepsiburada.com'a üye olduğum için otomatik beni üye yapmışlar. Üyeliğinizi aktif etmek için linke tıklayın yazıyordu.
Ben linke hiç tıklamadım. Ama bugün 3 adet kampanya emaili atıncı cadde'den ad soyadımı kullanarak bana gönderildi. Bende bununla ilgili hepsiburada müşteri hizmetlerine email gönderdim.
Kanunen sözleşmeye yazsalarda benim haberim olmadan benim tüm bilgilerimi tüm doğan grubuna verme hakları var mı ? Öncelikle bunu öğrenmek istiyorum.
Hepsiburada ayarlar sayfasında bilgilerimi 3. firmalarla paylaşma gibi bir seçenek mevcut değil. Hepsiburadaya dava açsam kazanma ihtimalim olur mu?
Hepsiburada'ya gönderdiğim email ve cevabı.
Dosya 1368
Cevap: Hepsiburada.com Bilgilerimi Satıyor
1000 (bin) sayfalık sözleşmenin hepsini okuma şansınızın olmadığını varsayarak içinde mutlaka 3.firmalarla bilgi paylaşımı kısmı olduğunu varsayıyorum.
Bu şartlar altında davayı kazanma şansınızın olmayacağını belirtebilirim, en iyi ihtimalle 1000 sayfalık sözleşme iptali için dava açabilirsiniz oda okumanın akıl ve mantıkla bağdaşmayacağını iddia ederek, sonuç olarak kazansanız bile yeni sözleşme hazırlanır daha kısa olan ve bilgileriniz yeniden satılır.
Sonuç olarak bilgilerinizi paylaşmayın.