Sevgilim beni oyuna getirdi
Sayın avukatlar ve hukuktan anlıyan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Zor durumdayım..
Şimdi arkadaşlar 2 haftalık bi ilişkim vardı kıza güvendim ve bana yapmadıgını bırakmadı.
kızın yaşı 01,01,1995 (olay 17 yaşındayken oldu ) benm yaşım 08 09 1992 (20)
sevgilimi bir gün eve cağırdım ve ilk gün seviştik ama sadece öptük birbirimizi
diyer gün eve geldi ilişkiye girdik ama anal yoldan ve kız ında isteği vardı beraber karar verip yapılan bi hata.
kız ile herşey güzel giderken benden ayrıldı sonra bana aylar sonra msj attı ben 2 aylık hamileyim dedi şok oldum arkadaşlar
ben tabi doğal olarak olmaz dedim ben öyle bişey yapmadım vs vs dedim
kız dedi hamileyim ve senden bende inanmadım bağlantımı kestim kızla
sonra kız aradı actım telefondan bana dediği laf '' senle anlaşabiliriz'' bende ne anlaşaması dedim kapattım
sonra kız polise gidiceni söyledi . ve gitmiş o gün polisler beni aldı ifademi verdim kızın annesi şikayetci olmus ve cocugu aldırmışlar 2 aylık diye ve aldırken benden kan örneği ve aldırdıgı cocuktan örnekler almıs cocuğun benden oldugu kesinleşmiş hala anlamış değilim
ve kız ifadesinden ilk olarak zorla yaptı demiş sonra 1 daha ifade vermiş yok ben isteğim dogrultusunda yaptım dedi yani bende istedim demiş savcıya
ben şuan ne yapıcamı bilmiyorum arkadaşlar ve şuan dosyalar elimde benim dosyamı ağır ceza mahkemesine yollamşlar arkadaşlar yani 1 davam var ağır ceza mahkemesinde şuan ne yapıcamı bilmiyorum ve avukatım da yok bu olaydan başım yanarmı ve yanarsa bu olay para cezasına carptırılırmı
---- Arkadaşlar lütfen yardım edin ne yapmam gerek bilmiyorum cok zor durumdayım.. kızın yaşı 17 ama kız 20 yaşından büyük gösteriyor ve herşey rızasıyla oldu ama cocuk olayı işi bozuyor lütfen ufakda olsa görüşleriniz nedir .
Cevap: ##Arkadaşlar Sevgilim beni oyuna Getirdi Yardım.17 Yaş+cinsel istismar +Hamilelik..##.
İçinde bulunduğun durumun oldukça ciddi, buradan fikir almak yerine hiç vakit kaybetmeden avukat yardımı almaya bak zira içeri girmen söz konusu(yani alabileceğin cezanın paraya çevrilmemesi veya ertelenmemesi durumu).Bir kaç cümle söylemek gerekirse, kızın 20 yaşında yada 30 yaşında göstermesinin bir önemi yok.Karşındaki 18 yaşının altında yani reşit olmayan bir birey.Karşı tarafın bu durum yüzünden(zorla ilişki iddiası, çocuk aldırması vs.) ruh sağlığının bozulduğu tespit edilirse verdiği çelişkili ifadelerde bir önem taşımayacak ve sıkıntılı gelişmeler seni bekleyecek diye düşünüyorum.Bu tarz durumlarda mağdur 18 yaşının altındaysa mahkemede ciddi aleyhe işleme ve derdini anlatamayan erkeklere ciddi cezalar çıktığını duyabiliyoruz.Bir avukat en azından seni kurtarmak için doğru yere yüklenecek(yaşı 20 gösteriyordu gibi hukuki olarak hiç bir şey ifade etmeyen şeyler yerine) ve gerçekten Ceza Kanunumuzda suç olayan bir durum yaşandıysa ihtimal bu durumdan seni kurtarabilecektir düşüncesindeyim.Şahsi görüşüm işin zor.Kolay gelsin.
Cevap: ##Arkadaşlar Sevgilim beni oyuna Getirdi Yardım.17 Yaş+cinsel istismar +Hamilelik..##.
"benden kan örneği ve aldırdıgı cocuktan örnekler almıs cocuğun benden oldugu kesinleşmiş" bunun kesinleşti kesinmi yoksa karşı tarafın verdiği bilgimi."
Kız şu an 18 i geçmiş durumda ne kadar zaman önce oldu olay
Mahkeme size avukat tayin etmedimi?
kızın yaşı o zamanlar 17 idi
ve bana nedense avukat atanmamıştı
ve daha önce sicilim temiz avukata danışım en iyisi ben ama burdande bilgi almakya devam edmek istiyorum sonu nereye gider arakdaşlar