Mobilyacı malımı teslim etmiyor, sürekli oyalıyor
Merhabalar;
İstanbulda bir mobilya firmasından ürün siparişi verdim. Elimde bir adet sipariş formu bulunmaktadır. Sipariş formu üzerinde teslim almam gereken mallar ve ödediğim kapora meblağları yazılıdır ve üzerinde firma yetkilisinin imzası bulunmaktadır. Firma beni sürekli oyalayarak mazeret sunup malımı bir türlü teslim etmemektedir. Teslim tarihi çoktan geçti ve hala ürünümü teslim etmediler. Hukuksal olarak haklarım nelerdir ve ne tarz bir yaptırım uygulatabilirim ?
Saygılarımla,
İyi çalışmalar.
Cevap: Mobilyacı malımı teslim etmiyor, sürekli oyalıyor
Sizi ne kadar oyaladıkları hakkında hiç bir bilgi vermemişsiniz. Yirmi dakikadır mı oyalıyorlar yoksa 45 senedir mi bilmiyoruz ki :)
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
Sizi ne kadar oyaladıkları hakkında hiç bir bilgi vermemişsiniz. Yirmi dakikadır mı oyalıyorlar yoksa 45 senedir mi bilmiyoruz ki :)
Mal teslim süresi geçtiğinden bir önemi olmadığını düşündüm, üzgünüm. Mal teslim süresini 14 gün geçti.
Saygılarımla
Merhaba,
Sayın caoster kullanıcısı, son durumunuz hakkında bilgi verir misiniz? Aynı durumla karşı karşıyayım bende. 1000 küsur tl ödediğime dair makbuz var elimde, üzerinde malın teslim tarihi yazılıdır. Yaklaşık 10 gün geçti teslim tarihi üzerinden. Ayrıca üzerinde sadece firma yetkilisinin adı soyadı,imzası cep nosu ve miktarın yazılı olduğu bir senet var elimde.
Çok teşekkürler.
- - - Updated - - -
Merhaba,
Sayın caoster kullanıcısı, son durumunuz hakkında bilgi verir misiniz? Aynı durumla karşı karşıyayım bende. 1000 küsur tl ödediğime dair makbuz var elimde, üzerinde malın teslim tarihi yazılıdır. Yaklaşık 10 gün geçti teslim tarihi üzerinden. Ayrıca üzerinde sadece firma yetkilisinin adı soyadı,imzası cep nosu ve miktarın yazılı olduğu bir senet var elimde.
Çok teşekkürler.
Bu tür durumda olanlar notere gidip üç gün içinde sipariş ettiğim mallar teslim edilmediğinde siparişten cayarak ödediğim kapora için icraya vereceğim diye ihtarname çekebilirler.