Garanti bankadaki bulunan vadesiz hesabımdan hesap işletme ücretinin alınması
İyi günler, 16.08.2013 tarihinde vadesiz hesabımdan 32 lira hesap işletme ücreti olarak alınmıştır. Sorum şu, vadesiz hesaplardan alınan bu ücretinin herhangi bir yasal dayanağı bulunmakta mıdır? Bu parayı geri alabiliyor muyuz?
Teşekkürler
Cevap: Garanti bankadaki bulunan vadesiz hesabımdan hesap işletme ücretinin alınması
Bir bankacı hatta eski bir Garanti'li olarak :) imzaladığınız sözleşmede mevcuttur. Alınmasını istemiyorsanız iki adet otomotik fatura talimatı iletmelisiniz.
6 ay boyunca hesabınızdan kesintisiz faturalarınız ödendikten sonraki dönemde artık hesap işletim ücreti alınmaz. Fatura talimatınızı iptal ederseniz yeniden yansır :)
Cevap: Garanti bankadaki bulunan vadesiz hesabımdan hesap işletme ücretinin alınması
Teşekkür ederim.. Zaten bu hesabı kapatmayı düşünüyordum. Herhalde tek makul çözüm bu hesabı kapatmaktır aksi takdirde ücret alınır 6 ayda bir anladığım kadarıyla.
Şubenize gidip, yapılan kesintiye itiraz edin, geri ödenmesini talep edin, garanti nin bu konuda sorun çıkardığına şahit olmadım.