İcra hukuk mahkemesi tahliye
merhabalar ben bir evde üç yıldır kiracı olrak yazılıkontrat ile kiracı olarak oturuyordum kiralarımı hep elden ödüyordum belge imza almıyordum ancak ev sahibime son üç ay işlerim bozulması sebebi ile ödeyemedim.
önce icraya verdi şimdi de adıma icra hukuk mahkemesinde tahliye davası açıldı duruşmaya üç ay var
ancak evi boşaltacağım haftaya ev sahibi ve avukatla anlaşamıyoruz konuşamıyoruz icra hukuk mahkemesine dilekçe yazıp versem dosya kapanır mı evi boşalttım anahtarı bıraktım diye yardımcı olur musunuz teşekkürler
bu davanın duruşma olmadan kapanması için ne yapmalıyım
Cevap: İcra hukuk mahkemesi tahliye
merhabalar ben bir evde üç yıldır kiracı olrak yazılıkontrat ile kiracı olarak oturuyordum kiralarımı hep elden ödüyordum belge imza almıyordum ancak ev sahibime son üç ay işlerim bozulması sebebi ile ödeyemedim.
önce icraya verdi şimdi de adıma icra hukuk mahkemesinde tahliye davası açıldı duruşmaya üç ay var
ancak evi boşaltacağım haftaya ev sahibi ve avukatla anlaşamıyoruz konuşamıyoruz icra hukuk mahkemesine dilekçe yazıp versem dosya kapanır mı evi boşalttım anahtarı bıraktım diye yardımcı olur musunuz teşekkürler
Cevap: İcra hukuk mahkemesi tahliye
Alıntı:
barut1899 rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba, ev sahibinizin sizi icra mahkemesine verdiğinden bahsetmişsiniz. Mümkünse konu hakkında sizde birkaç soru soracağım.
1-Davanız ile ilgili son durum nedir?
2-Davanız İstanbul'da mı görülüyor ? Davanız açıldıktan kaç ay sonrasına gün verildi ? Ne kadar sürdü?
Şimdiden teşekkür ediyorum. Umarım sıkıntılı durumunuz sona ermiştir.