-
Boşanma
geçtiğimiz eylül ayında şiddetli geçimsizlik boşanma davası acıldı tr de nikah kıyıl nikah kıyıldığın eşim alman vatansaı idi ve ilk mahmeme de sadece hemen başka bi tarih veril di 2. mahkemede önce eşimin avukatı bu mahkemenin almanyada olması gerekentiğini söledi ve hakim red etti sonra şahitlerin dinlenmesi için 7 temmuz a gün verildi ve bugün almanyadan bir mektup geldi ve mektupda gecimsizliğin bende olduğu ve tazminat ödeme yapamayıcğı falan yazıyodu ve tüm suc bende imiş gibi gösteriliyo bu mahkeme sonu neolur nasıl seyreder yardımcı olursanız sevinirim cvplarnız ve yardımlarınız için şimdidein tşk ederim
-
Olayın ayrıntılarını bilmeden, dosyanızı görmeden davanın seyri hakkında yorum yapmamız mümkün değildir. Bir avukata vekalet vermenizi tavsiye ederim.
-
burda devam etmekte olan mahmenin alamnyada açıılan ve bugungelen kağıt herhangi bi mahkeme tarihi yok sadece istenilen mal lar ve ben boşanmak istemiyorum eşim calısmadı bana bi katkısı olmadı ben bişi verem yazıyo sadece bu tr deki mahkemeyi etkiler mi ve bied tr de şahitler dinlendikten sonra mahmeke sonuclarınır mı ? tsk ederim
-
Anladığım kadarı ile eşiniz sizin açmış olduğunuz davaya cevap vermiş ve açtığınız davaya karşı dava açmış, eşiniz dilekçesinde ileri sürdüğü hususları ispat etmek zorundadır, edemezse aleyhinize sonuçlanmaz.
Şahitler dinlendikten ve tüm deliller toplandıktan sonra dava sonuçlanır.
-
bilgileriniz için tşk ederim yani 7 temmuzda bosanma davam sonuclandığında almanyada açılan 2 mahkekemenin düşmesi söz konusu olabilirmi ben trde boşandıktan sonra alamyada açılan mahkemede değişiklik olurmu son kez sizi rahatsız ettiğim için çok özür dilerim bu sorularımıda cvplarsanız sevinirim size minnettarım
-
İfadenize göre Almanya'da dava açılmamış, sizin davanıza cevap verilmiş, karşı dava açıldı ise bu sizin davanızla birlikte görülecektir.
-
dilek hanım çok tşk ederim anladığım kadarı ile benim 7 temmuzdaki mahkeme sadece savunma gelmiş çok tsk ederim tekrardan iyi çalışmalar dilerim
-
mrb dilek hanım eşim bana tazminat davasıda açmıs ama açıllması gerektiği için açıldı sanıyorum tazminat dısında eşimin düğünde takılmıs olduğu altınlar ve tr deki evde ceyiz esyaları vardır bunları alma hakkına sahipmidir tsk ederim