Cevap: Evden Çıkartılmak Toki Hk.
Yokmu yardımda bulunacak kimse.? :(
1500 lira masraf yaptınız.
Peki depozito verdiniz mi? hiç kira verdiniz mi? kiranız kaç para? ne zaman evi teslim aldınız?
Toplam 2200 tl masraf yaptım. 3 ay boyunca masraflardan kestik. kendi adıma ödediğim halk bankasında tc num ilgili yakıt ile aidatlar var 15 mayısta eve girdim kiracı olarak tayinim çıktıgı için evi eylül ayında boşaltıcamı ev sahibine söyledim yaptıgım masraflarıda düğünüm olacagından dolayı çok sıkıştıgım için istedim. Ev tutarken ki adam gitti canavar çıktı karşıma hakkımı istiyorum diyorum vermem diyor adam ne yapmalıyım çok bunalmış bi vaziyette kaldım ne yapacagımıda bilmiyorum :(
- - - Updated - - -
Arkadaş cevremde ve komşularımdan şahitlerim bide tel ses kayıtlarım var elimde yasal olarak başkada bişey yok bunlar yeterli olurmu ayrıca yasal işlem başlatsam Alt gelir grubu tokide "kira" olayı yasak banada ceza işlem uygulanırmı? :S
- - - Updated - - -
Aylık kira bedelim 250 tl
Bu konuyla ilgili yardımcı olurmusunuz lütfen :(
kiracı olarak ev sahibine sadece 1 tl verin ve ptt kanalıyla evde kiracı olarak ikamet ettiğinizi,sözlü anlaşmanız gereği aylık kira ödediğinizi, yaptığınız masrafları varsa faturalarını belirtin.atama nedeniyle çıkmak zorunda olduğunuzu alacağınız olan tutarın 7 gün içinde belittiğiniz hesaba ödenmesini aksi halde hem adli hemde toki ye idari olarak başvurmak zorunda kalacağını belirtin işlem bu kadar.adli yola gidince komşularnızı şahit gösterin. aynısı benim bir uzman çvş başına geldi.mal sahibi önce diklendi sonra aman alın paranızı hatta taşınma ücretiniz diye geldi.toki bu konuda dıyarlı şikayet halinda tahsis iptali olur. konut hangi şehirdeydi