Dershane verdiği vaadleri yerine getirmedi..
Merhabalar Sayın hukukçu arkadaşlar..Ben geçen yıl KPSS dershanesine gittim ve dershane verdiği vaadlerin çoğunu yerine getirmedi.Yapılan haksızlıklardan birkaçını yazmak istiyorum
1- Ben kursa yazılırken matematik ve sözel diye ayrılacak mı diye sordum ona göre kursa yazılcam dedim.Evet dediler ve kayıt sözleşmeme matematik ağırlıklı yazıldı ben KPSS A grubu öğrencisi olduğum için Matematik dersi Şubat'ta başladı ve herhangi bir sınıf ayrımı yapılmadı idareye çıktım olmicak dendi.
2-Matematik ve Coğrafya dersleri Şubat'ta başlatıldı ve 1 ay sonra durduruldu ve bu 2 ders Haziran ayında tekrar başlatıldı o da konuların yarısını gördük görmedik.Sınıfça imza topladık Matematik dersi için etüt verin dedik gelecen cevap siz A grubusunuz etüt verilmeyecektir dendi.
3-Vergi Hukuku dersi için hocamıza 6 haftalık bir süre verildi ders yetişmedi tabiki bunu yönetime ilettik daha fazla veremeyiz zaman yok dendi hoca dersin yarısını verdi ve gitti geri kalanı devam ettirilmedi..
Bunlar gibi birçok haksızlığa uğradık.Dershane bittikten sonra bazı arkadaşlara rastladım kimisinn parası geri verilmiş tekrar dershaneye gitmek isteyeni indirimli kayıt olduklarını söylediler.Ben dershaneye gittim sonradan bana neden bu haklardan vermediniz bana haber verilmedi dedim olup bitti yapacağımız bir şey yok dediler.Dershane ücreti 2400 TL
Ben bu dershaneye dava açmak istiyorum derslerin işleyişiyle bana şahitlik edecek arkadaşlarım var ve sözleşmemde matematik ağırlıklı yazıyor.Matematik hocası bizim tanış onun da şahitliğinde davayı kazanma şansım nedir? Direk tüketici mahkemesine gidebilir miyim? Bir avukat tutucam.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim bu konudaki fikirlerinizi rica ediyorum.Şimdiden teşekkür ederim.
Cevap: Dershane verdiği vaadleri yerine getirmedi..
Elinizdeki sözleşme ve diğer delillerle birlikte bir avukata gidin, avukat size bir cevap verecektir. sözleşmenizi görmeden
bir cevap vermek zor. AYrıca bu sitede size kazanma yüzdesi veremez davayuı açacak avukatda veremez.
Tamam teşekkürler cevap için..
Arkadaşlar başka cevap var mı fikri olan?